Marius Popescu: Nou director în TAROM, cu experiență în vânzarea de vopsea și materiale de construcții. ”Oare ce urmează? Poate un specialist în grădinărit pentru funcția de CEO?”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

”După numirea specialiștilor în PVC și țiglă metalică la conducerea TAROM, acum avem expert în vopsele la CFO” acuză fostul purtător de cuvânt al TAROM, Marius Popescu. 

”TAROM a anunțat numirea lui Marius Cristian Văcăroiu în funcția de Director Financiar (CFO). Surpriza vine nu doar din numirea propriu-zisă, ci din experiența acestuia, sau mai bine spus, lipsa acesteia în domeniul aviației.

Văcăroiu, cu o experiență în vânzarea vopselelor și materialelor de construcții, a fost director al grupului Policolor-Orgachim. Da, ați citit corect! Se pare că vopselele și materialele de construcții sunt noua cerință pentru a conduce o companie aeriană de stat. Ca să nu mai spun că actualul director comercial al TAROM a fost și el director la Policolor.

Această numire nu face decât să confirme trendul de ani buni de la TAROM: aducerea unor "specialiști" din cu totul alte domenii decât aviația. După numirile la cârma companiei a specialiștilor în ferestre și PVC și alții în țiglă metalică, acum avem și un expert în vopsele pe post de CFO.

Oare ce urmează? Poate un specialist în grădinărit pentru funcția de CEO? E de-a dreptul hilar dacă nu ar fi tragic. TAROM pare că se transformă într-o adevărată enciclopedie de experimente nereușite, cu numiri care sfidează logica și bunul simț.

Este de-a dreptul revoltător cum deciziile politice continuă să sufoce această companie, ignorând cu desăvârșire necesitatea unor profesioniști adevărați în aviație. Să nu ne mirăm dacă, în curând, avioanele TAROM vor zbura cu o schemă de vopsea deosebită, dar cu motoarele ruginite...” consideră Marius Popescu, fost purtător de cuvânt TAROM. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel