Marine Le Pen se retrage din fruntea partidului său

Marine le Pen
Marine le Pen

Marin Le Pen renunță momentan la poziția ocupată în fruntea Frontului național al Franței, în încercarea de a se dedica în eclusivitate alegerilor prezidențiale și de a le câștiga.

Marine Le Pen a anunțat, luni seară, că a demisionat temporar din funcția de șef al partidului francez Frontul național în încercarea de a depune tot efortul pentru a câștiga alegerile prezidențiale.

Candidatul de extremă dreaptă se va confrunta cu Emmanuel Macron, centrist, pe 7 mai, cu țara divizată ca niciodată până acum în Europa, scrie The Telegraph.

Distanțându-se de partidul fondat de tatăl său în 1972, Le Pen speră să ajungă la potențialii alegători care au susținut candidatul eurosceptic și protecționist al extremei stângi, Jean-Luc Mélénchon și pe François Fillon, conservatorul învins, ai cărui suporteri mai liniștiți ar putea vota Frontul Național.

„Întotdeauna am considerat că președintele este președintele tuturor francezilor”, a spus ea. „Sub acest slogan, el sau ea trebuie să unească toți francezii.”

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel