Marine Le Pen atacă România la Comisia Europeană

Cunoscută pentru pozițiile dure la adresa imigrației, și în special împotriva românilor,  Marine Le Pen, preşedinte al Frontului Naţional atacă România  la Comisia Europeană.

Marine  Le Pen a formulat o adresă către Comisia Europeană, în care cere explicații cu privire la măsurile pe care forul european intenționează să le ia pentru a combate „mai eficient corupția, frauda, anomaliile și neregulile din România".

Întrebarea președintei Frontului Național, publicată de paginaeuropeana.ro.

„Conform ultimului raport anual publicat de către Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor din România, mai mult de 60% din achizițiile publice au fost contestate. Având în vedere cele de mai sus, s-ar părea că achizițiile publice din România sunt pline de anomalii și nereguli. În 2013, mai mult de 40% din reclamații au vizat proiecte finanțate din fonduri UE. Aceste cifre sunt semnificative. România a aderat la Uniunea urmă cu șapte ani.

Citește și: Top țări corupte. Ce loc ocupă România

În opinia Comisiei, au avut succes sistemele implementate, cum ar fi Mecanismul de Cooperare și Verificare (MCV) în rezolvarea acestor probleme?

Ce măsuri intenționează să ia Comisia pentru a combate mai eficient corupția, frauda, anomaliile și neregulile din România?".

Marine Le Pen a fost realeasă duminică preşedinte al Frontului Naţional cu 100 la sută din voturile exprimate, în urma unui vot prin corespondenţă ale cărui rezultate au fost anunţate în timpul Congresului partidului francez de extremă-dreapta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel