Marilyn Monroe și-a început cariera construind drone. Detalii despre celebritatea timpurie a acesteia

Un detaliu mai puțin cunoscut despre viața lui Marilyn Monroe este legat de faptul că aceasta și-a început cariera construind drone.

Pagina de Instagram History Daily a publicat detalii mai puțin știute despre viața lui Marilyn Monroe. Potrivit informațiilor, după căsătoria cu James Dougherty din 1942, aceasta a lucrat la Radioplane Munitions Factory din Van Nuys, California, unde a ajutat la construirea dronelor:

„Marilyn Monroe și-a început cariera construind drone. Nu a fost întotdeauna cea mai plină de farmec din lume; De fapt, nu era întotdeauna Marilyn Monroe. S-a născut Norma Jeane Mortenson și a devenit Norma Jeane Dougherty când s-a căsătorit cu James Dougherty în 1942. După ce noul ei soț a plecat în Marina Civilă, Norma Jeane s-a întreținut lucrând la Radioplane Munitions Factory din Van Nuys, California, unde un fotograf „a descoperit-o”. Fabrica a fost cunoscută mai ales pentru producerea și asamblarea radioplanului OQ-2, care a fost cea mai mare dronă produsă în serie din istoria SUA și utilizată în principal pentru practica țintă de către piloții americani. Nouă ani mai târziu, era căsătorită cu Joe DiMaggio și ridica moralul soldatților“

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de History Daily (@historydailypix)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel