MARIANA - EXATLON ROMÂNIA. Fanii, campanie de strângere de fonduri

Mariana, care s-a întors recent din cadrul competiției Exatlon, are o poveste de viață care i-a impresionat pe fanii emisiunii și nu numai.

MARIANA - EXATLON ROMÂNIA. Războinica a plâns pe aeropotul din Otopeni și a mărturisit că nu știe dacă mai are o casă unde să se întoarcă. Motivul pentru care și-a dorit atât de tare să câștige marele premiu a fost pentru a-și cumpăra garsioneră, pentru ea și fiul ei. În acest context, în mediul online, un fan al emisiunii a pornit discuția inițierii unei strângeri de fonduri.

MARIANA - EXATLON ROMÂNIA. "Ne-am apărat preferații, ne-am adus injurii unii altora dar cred că a venit momentul să fim oameni. Eu țin cu faimoșii, însă cazul Marianei m-a impresionat și aș vrea să iau cumva legătura cu Mariana, și să inițiez o campanie de strângere de fonduri pentru ca Mariana să își poată cumpăra un micuț apartament, cu o cameră! E strigător la cer ca o campioană să nu fie apreciată de înalții societății!! Aș vrea să știu dacă e cineva care dorește să mă sprijine în acest caz, și să încercăm să ajutăm!", așa suna un mesaj publicat pe unul dintre grupurile online dedicate emisiunii.

MARIANA - EXATLON ROMÂNIA. "Accept, cu condiția să văd un cont pe numele ei...10 euro de persoană dacă se donează, tot vor fi câteva mii de oameni cu suflet", a scris un fan. Deși mulți au fost de acord cu această propunere, unii sunt sceptici. "Eu personal, fără nicio supărare, dar prefer să ajut și să donez pt copiii bolnavi, pt cei de la orfelinate pt a avea un viitor mai bun, copiii nu au greșit cu nimic nimănui. Mariana este femeie matură, are două mâini, două picioare poate merge la muncă foarte ușor cum o fac toți oamenii. Fără supărare, nu este vb că nu am empatizat cu acest caz dar nici o tragedie nu este, are casa mamei sale poate sta acolo nu este ca și cum doarme pe străzi", scrisese altcineva.

[citeste si]

MARIANA - EXATLON ROMÂNIA. Mariana are la activ peste 20 de ani de atletism, iar în 2017 a terminat unul din cele mai dure maratoane. A alergat în Grecia, la o cursă de 246 de kilometri, ce a durat peste 33 de ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel