Marian Sârbu: bugetarii ar putea reveni la salariile din 2010 din ianuarie 2012

marian sarbu
marian sarbu

Preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), Marian Sârbu, a declarat că salariile din sectorul bugetar ar putea reveni, în 2012, la nivelul celor din luna iunie a acestui an.

„Am stabilit un traseu, o foaie de parcurs în legătură cu revenirea salariilor după această creştere cu 15%, care acoperă în mare parte rata inflaţiei, dar nu este o revenire la salariul de la 30 iunie 2010. Noi credem că, la 1 ianuarie 2012, salariile pot reveni la acest nivel”, a afirmat Marian Sârbu. Liderul UNPR consideră că, la 1 ianuarie 2012, salariul minim pe economie va trebuie să crească la 750 de lei.

Marian Sârbu a criticat aparatul din administraţie, despre care susţine că este foarte mare şi are nevoie de o revoluţie. „În această perioadă se joacă viitorul ţării, aşa cum s-a jucat acum 20 de ani. Nu este vorba de o revoluţie la cald, pentru că revoluţie la cald s-a făcut acum 21 de ani. Este vorba de revoluţia pe care noi trebuie să o facem în birouri. Este nevoie de o modernizare a statului român, pentru că mulţi oameni, din păcate, trăiesc pe spinarea lui, fără să contribuie cu nimic. Mulţi dintre cei care se duc zilnic la muncă grea finanţează în mod indirect nemunca altor sute de mii sau chiar milioane de oameni. Şi acest stat nu poate să mai meargă aşa”, a afirmat Marian Sârbu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel