Margherita, COPIA cazului Victor Slav. Bianca Drăgușanu RUPE tăcerea. SURPRIZA majoră

Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea. Ce s-a întâmplat cu procesul lui Victor Slav și cum ar putea să intervină aceeași problemă și la Margherita de la Clejani. Iată ce s-a întâmplat. 

Bianca Drăgușanu a intervenit aseară, în emisiunea Xtra Night Show, după ce Ioniță de la Clejani a spus încă o dată că Margherita nu a consumat droguri, ci că ia niște pastile de slăbit care au ieșit la testul rapid pentru depistarea drogurilor.  Aceasta a făcut primele dezvăluiri despre cazul lui Victor Slav, fostul său soț, despre care, în urmă cu câteva luni, s-a spus că ar fi fost drogat la volan. 

"Acum câteva luni, Victor (n.r. Slav) a fost în aceeași situație, a avut aceeași problemă. A fost terfelit în presă că a consumat la volan substanțe interzise. Și-a luat avocat, a dat în judecată Poliția și s-a dovedit după analize de sânge că nu a consumat. Și acum se judecă. Atunci, în ziua aia s-a dus și și-a recotat sânge și se judecă și s-au judecat și a câștigat procesul și acum se judecă cu poliția și cu organele respective care i-au făcut ce i-au făcut în presă. Exista posibilitatea ca și la ea analizele de sânge să fie diferite", a declarat Bianca Drăgușanu, în direct la Xtra Night Show. 

Citește și: Ioniță de la Clejani și Andreica (Europol), CONFRUNTARE. EROARE la DrugTest? Care e PROBLEMA Margheritei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel