Mare nuntă. Adelina Pestrițu nu vrea: Mă voi gândi

Adelina Pestrițu
Adelina Pestrițu

Cu doar câteva luni înainte de propria nuntă, Adelina Pestrițu a acceptat provocarea de a îmbrăca 9 rochii de mireasă într-un pictorial pentru Ghidul Miresei, revistă ce va fi lansată în acest weekend (22-24 februarie) la târgul de nunți de la Romexpo.

„Mi s-a părut cel mai bun moment pentru a realiza un astfel de shooting. În curând voi fi mireasă și acest “fitting” m-a ajutat să-mi fac o idee despre cum mi-aș dori să arate rochia mea de mireasă. Mi-a plăcut să mă transform de la un cadru la altul, dintr-o mireasă sexy într-una boema, visătoare, romantică și chiar o prințesă…. Pentru ziua cea mare mi-ar plăcea la nebunie să am două rochii. Una să fie gândită special pentru ceremonia religioasă, cu un model cuminte și decent, iar cealaltă pentru petrecere, care să aibă accente și detalii sexy și îndrăznețe”, a mărturisit Adelina Pestrițu în cadrul interviului pentru revista Ghidul Miresei.
 

Adelina Pestrițu vrea o nuntă cu „tradiții reinterpretate”

 
Întrebată dacă va avea parte de o nuntă tradițională, Adelina Pestrițu a mărturisit că va face tot posibilul să aibă parte de un eveniment original. “Totul va fi atipic. Nu-mi plac nunțile la indigo. Îmi place originalitatea și să găsesc frumusețea în lucruri la care oamenii nici nu s-au gândit. La nunta noastră nu se va fura mireasa, nu pentru că ginerele se va impune, ci pentru că în primul rând mireasa este cea care nu se va lăsa furată. Mi se pare deja ultra-folosită această metodă de amuzament și o excludem din start. Cât despre obiectele pe care se spune că este bine să le am asupra mea, unul de împrumut, unul albastru, unul nou, mă voi gândi mai în detaliu. Nu exclud varianta. Va fi o nuntă cu tradiții reinterpretate în viziunea noastră. Vrem să ne distrăm invitații, nu să-i plictisim cu obiceiuri pe care le pot vedea la orice altă nuntă”, a mai spus Adelina Pestrițu pentru Ghidul Miresei.
 
Sursa foto: Ghidul Miresei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel