Marcel Ciolacu (PSD): ”NOI FACEM! Ei vorbesc”. Câți bani a obținut

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a obținut un nou succes pentru Buzău.

”NOI FACEM / ei vorbesc. Azi am obținut 45 de milioane de euro pentru Buzău! După Banca de Gene, Guvernul va investi masiv în educația și infrastructura buzoiană- cei doi piloni care vor asigura dezvoltarea durabilă a județului nostru! Concret, vorbim de proiecte pentru școli și drumuri noi finanțate prin Fondul de Dezvoltare și Investiții (FDI).

Astfel, TOATE școlile din municipiul Buzău vor fi reabilitate și modernizate în cadrul unui proiect gigant de peste 70 de milioane de lei. Copiii noștri merită să învețe în săli de clasă noi, iar profesorii buzoieni să aibă parte de respect și de condiții decente!
Restul banilor, adică aproape 135 de milioane de lei vor fi folosiți pentru asfaltarea drumurilor din următoarele localități: Râmnicu Sărat – 17,5 mil., Zărnești- 64,6 milioane, Glodeanu-Siliștea – 13,5 mil., Beceni- 9,7 milioane, Murgești- 8,6 mil, Pietroasele – 7,6 mil, Berca- 7,1 mil. Și Pănătău – 5,7 mil.

Mulțumesc tuturor colegilor mei din administrația publică locală pentru munca enormă depusă în realizarea acestor proiecte, dar și Guvernului pentru că a înțeles nevoia de a finanța astfel de proiecte.

Vom folosi acești 45 de milioane de euro ca să avem toate școlile modernizate în municipiul Buzău, dar și șosele noi în județ! Continuăm. Pentru un Buzău prosper! Voi ce alte proiecte credeți că ar trebui să finanțăm în Buzău?!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel