Urmărește emisiunea live


Mama și bunicul Luizei, mesaje disperate: Minciună și trădare. În cine să mai avem încredere? Vă rog să nu mai mușamalizați

Familia Luziei Melencu a făcut un apel disperat, în direct, la un post de televiziune. Aceștia au dat și detalii despre anchetă, dar și despre amenințarea cu arestarea.

"Nu ne-au spus, ne-au mințit tot timpul, în permanență, am simțit că e ceva în neregulă, dar acești trădători de neam, de țară, nemernici, puși în funcțiile statului, sunt plătiți. Nu se mai satură de bani, nu le mai ajunge pământul. Nu e de ajuns ca la suferința noastră să mai adauge și alte suferințe. Din câte am înțeles baroul avocaților din București încearcă prin toate căile posibile să-l atace pe domnul Tonel, nu se poate. Nu e posibil. Nu mai adăugați încă o durere la durerile noastre!".

"Acum intervine și acest barou de avocați. Ce încârligături are cu DIICOT-ul? Sunt neamuri? Au neamuri? Au rude? Au protejați? Pe cine vor? Domnule președinte, lăsați-ne domnule în pace, la durerea noastră, nu mai adăugați altă durere! O să ajung la spital. Vor să mă bage în pământ și mafioții ăștia. Asta mai lipsea", a mai adăugat bunicul Luizei.

Vezi și: Mircea Dogaru despre ancheta de la Caracal: O intoxicare la modul general. Sunt în mare pericol

Nu permitem

Întrebat de ce crede că se încearcă înlăturarea avocatului lor, Tonel Pop, bunicul Luizei a răspuns: "Pentru că spune lucrurilor pe nume și spunând adevărul, adevărul a durut și doare".

"Nu am primit amenințări. Doar ce am auzit din posturile de televiziune că vor să-l înlăture pe domnul avocat, Tonel Pop. Nu permitem. Domnul avocat trebuie să ne reprezinte în continuare, dar dacă se întâmplă treaba asta, ne strângem toți și mergem în fața baroului de la București. E inutil. Domnul avocat trebuie să ne reprezinte", a spus mama Luizei.

S-a dus cu mesaje sigure. Pe cine apără?

Legat de polițistul cu care Gheorghe Dincă a petrecut o oră, despre care s-a spus că era din București și care a ajuns astăzi la spital, bunicul Luizei spune că: "Era din Caracal, domnișoară. Știu despre cine e vorba. Soția e doctor la Spitalul din Caracal, adică știe o lume întreagă, dar lumea nu vrea să vorbească. A stat cu el o oră ca să-i trimită mesaje, cum să acționeze, ce trebuie să spună. Dar cum a ajuns un criminal să coordoneze activitatea unor procurori? Acest om s-a dus cu mesaje sigure, să ia fapta asupra lui, ca să nu mai cadă alte capete și alți oameni implicați. Eu nu înțeleg acest barou de avocați. Pe cine apără? În loc să-și apere angajații, apără hoții, nenorociții, DIICOT-ul, că și DIICOT-ul e murdar, uitați acest caz de la Craiova. Nu și-au făcut datoria. M-au amenințat tot timpul că mă arestează, că dacă mai vorbesc ce nu trebuie, mă arestează". 

"Vom ruga oamenii din țară să ne ajute, să mergem în fața baroului de avocați. Nu se poate așa ceva. Și ei sunt implicați politic, atunci ce să credem? În cine să mai avem încredere?", a mai spus bunicul.

Mesajul mamei Luizei

"Cer să fim anunțați, vrem ceva concret. Sunt patru luni de zile, trăim de pe o zi pe alta. Vrem un răspuns. Nu vrem să se mușamalizeze nimic. Ajutați-ne! Am crescut acest copil 18 ani și ne-au fost luați fără nicio vină de lângă noi. Pentru ce? Cât putem să mai suportăm? E strigător la cer, ca în țara asta să se întâmple așa ceva. Fac un apel la toate autoritățile. Vă rugăm frumos să nu se mușamalizeze!", a fost mesajul transmis de mama Luizei.

Ștefan Bănică, mesaj emoționant în urma tragediei de la Caracal: Mi s-a strâns inima cât un purice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel