Mama poliţistului Gigină, mesaj sfâșietor după declarațiile lui Gabriel Oprea

Carmen Gigină, mama poliţistului care a murit în timp ce se afla în coloana oficială care îl însoţea pe Gabriel Oprea, a reacţionat în urma afirmaţiilor făcute de fostul vicepremier.

„Sînt nevinovat, repetă domnul Gabriel Oprea pentru a nu ştiu cîta oară în decursul celor doi ani de cînd copilul meu nu mai călca pămîntul. Nevinovat, domnule Oprea, este copilul meu care a murit pe o şosea plină de apă într-o baltă de sînge, după 12 ore de program; după ce timp de ore v-a aşteptat în dispozitiv cu hainele ude pentru ca dumneavoastră să ajungeţi în siguranţă acasă. Este ca şi cum aţi fi urcat un orb pe motor şi i-aţi fi cerut să vă deschidă drumul. Casca nu era funcţională, era în ora 12 de program, solicitarea verbală a lui de a se retrage din dispozitiv nu a fost acceptată, iar de "coloană oficială" nu poate fi vorba. Aşa este: gropile nu au fost semnalizate...dar copilul meu se află acolo la ORDIN, nu era plecat la plimbare!”, a scris Carmen Gigină pe pagina sa de socializare.

Gabriel Oprea a declarat, vineri seara, la ieşirea din DNA, că este nevinovat pentru accidentul în urma căruia Bogdan Gigină şi-a pierdut viaţa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel