Mama fetiței lui Nicolae Medforth-Mills: Mi-a căzut cerul în cap, încă un eșec!

În urmă cu două săptămâni, Nicoleta Cîrjan, iubita fostului prinț Nicolae a născut o fetiță, pe Iris Anna. De atunci și până acum, aceasta a trecut prin multe aventuri.

Nicoleta Cîrjan a povestit pe blogul său cum este partea cu alăptatul.

"Am născut la 7 dimineața, iar de îndată ce am ajuns în salon mi-au adus-o pe micuță si mi-au pus-o la sân. Anesteziată de la brâu în jos nu prea am reușit eu mare bonding cu fetița, deși aveam impresia că suge. Mi-au tot adus-o pe parcursul zilei și tot încercam, cu ajutorul asistentelor și a specialistelor în alăptare, să o atașez corect. Dar beibi a mea nu uda nici un scutec, deci nu sugea. Mi-au spus ca îi vor da lapte praf. Mi-a căzut cerul în cap, încă un eșec! A udat scutec, a dormit liniștită, am înțeles și eu că e mai bine așa. Eram pregătită să mă revanșez față de ea pe timpul nopții. (...) Dupa 12 ore de când ieșisem din cezariană eu încă eram complet amorțită de la brâu în jos (deja mă gândeam că m-au și paralizat). Așadar asistentele au zis ca nu au cum să-mi lase fata peste noapte, eu neavând cum să ma ridic din pat să am grijă de ea. M-au liniștit și mi-au zis că e mai bine așa ca să mă odihnesc. Evident că nu m-am odihnit deloc, măcinată de vinovații", a povestit Nicoleta Cîrjan pe blog.

"În a cincea zi eram deja acasă când m-am trezit din somn cu sânii, fiecare dintre ei, de dimensiunea capului meu. Da, ați ghicit, venise furia laptelui. Și ce furie, domne! Sânii erau tari ca piatra și picurau lapte non-stop, mameloanele mă usturau deja insuportabil, mă durea spatele de la greutate lor, nu mai sporrtam să țin nici măcar o bustieră pe mine. Am făcut masaje, duș cald, alăptat cât mai des, drenaj limfatic, frunze de varză între alăptari, încercat inutil să mulg ceva cu pompa. În cea de-a șaptea zi furia a fost la apogeu și nervii mei la fel. Efectiv m-am trezit plângând în fața oglinzii cu sânii goi stând să explodeze, cu câte un biberon sub fiecare dintre ei și o insuportabilă durere de spate. Încercam să colectez laptele căci nu mai puteam să alăptez. De-asta am și început să plâng, la gândul că în jumătate de oră trebuie să alăptez din nou, iar eu nu mai suportam usturimea", a mai zis tânăra mămică. Continuare o găsiți AICI.

Amintim că fetița a primit la botez și numele Anna, la fel ca bunica lui Nicolae, Majestatea Sa Regina.

[citeste si]

Nicholas Medforth-Mills, fostul Principe Nicolae, a fost exclus de Regele Mihai din linia de succesiune a Casei Regale de România, în luna august 2015. Majestatea Sa a fost nemulțumit că Nicolae nu și-a asumat responsabilitățile ce îi reveneau după ce a avut o relație sentimentală cu Nicoleta Cîrjan, în luna mai, în timpul turului României pe bicicletă, pentru un scop caritabil. "Parcă îl văd pe tată Meu", a spus Suveranul la Consiliul de Coroană care a decis eliminarea lui Nicolae din linia de succesiune regală. Nicoleta Cîrjan a explicat într-o postare că a născut ca o mamă singură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel