Mama celor două surori dispărute în Dunăre știe că 'sunt la ortoped, că le-a lovit o mașină'

Foto ilustrativ. Imagine de Tumisu de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Tumisu de la Pixabay

Mama celor două surori dispărute în Dunăre știe că fetele 'sunt la ortoped' pentru că 'le-a lovit o mașină', a spus mătușa lor. 

Două surori, în vârstă de 11 şi 12 ani, au dispărut ieri, după ce au căzut în Dunăre, la Isaccea. Pare-se că fetele voiau să-și facă poze sau filmulețe pentru TikTok, la mal, într-o zonă neamenajată. Una dintre fete a alunecat în apă, iar cealaltă a încercat să o salveze, dar a căzut și ea. 

Echipele de salvare și scafandrii încearcă să le recupereze, dar misiunea este extrem de dificilă, dat fiind faptul că vizibilitatea este zero, iar curenții sunt foarte puternici.

Fetele se aflau în grija rudelor, ambii părinți fiind plecați la muncă în străinătate. 

'Au vrut să facă Tik Tok-uri, uite acum le căutăm'

Unchiul lor a povestit că 'au venit aici, s-au scăldat, au vrut să facă Tik Tok-uri, uite acum le căutăm. A intrat aia mai mare cica prima. Au mai rămas 2 copii la distanţă, au văzut şi a ţipat la sor-sa să îi dea mâna în ajutor şi a tras-o şi pe ea, s-au dus amândouă.', potrivit Observator.

Mama știe că pe fete 'le-a lovit o mașină'

Conform sursei citate, cele două fete mai au un frate și trei surori. Mama, care este plecată la muncă în Anglia, nu știe despre dispariția fetelor. Rudele nu au curajul să îi spună ce s-a întâmplat, de fapt. 

'Nu ştie (n.red. mama). I-am spus că sunt la ortoped, că le-a lovit o maşină', a declarat mătușa copilelor. 

VEZI ȘI: Bărbat din Râmnicu Vâlcea plecat la pescuit, găsit mort la 9 km depărtare de locul dispariției

Un tată erou a murit încercând să-și salveze fiica vitregă dintr-un râu, în Marea Britanie

Conform The Sun, un tată care nu știa să înoate este considerat erou de localnici după ce a murit în încercarea de a-și salva fiica vitregă dintr-un râu, spun prietenii săi. Bărbatul numit în comunitate Reza, de doar 22 de ani, a intrat în apele râului Erme din Marea Britanie pentru a o salva pe fetița de un an și jumătate.                              

Totuși, după ce a intrat în apă, acesta s-a înecat fiindcă nu știa să înoate. Poliția a transmis că fetița a scăpat nevătămată din incident. Tragedia a venit în timp ce Regatul Unit se scaldă într-o căldură mare pentru această perioadă, iar britanicii sunt avertizați în legătură cu „pericolele extreme” ale înotului în orice corp de apă. Autoritățile avertizează că apa rece poate cauza hiperventilație. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel