Bărbat din Râmnicu Vâlcea plecat la pescuit, găsit mort la 9 km depărtare de locul dispariției

Foto ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay

Un bărbat din Râmnicu Vâlcea, căzut în apă după ce a pelcat la pescuit, a fost găsit mort.

Un bărbat în vârstă de 56 de ani din Râmnicu Vâlcea, care ar fi căzut vineri seară în apa unui canal al lacului de acumulare Stupărei de pe Olt, a fost găsit decedat, sâmbătă, la circa nouă kilometri în aval de locul în care se aflau maşina şi undiţele acestuia, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă (ISU) Olt, Cătălin Popescu, potrivit Agerpres.

Bărbatul a plecat vineri la pescuit şi apoi a dispărut, însă maşina lui, undiţele şi un pachet cu ţigări au fost găsite pe malul unui canal de la Stupărei. El a fost căutat de echipe de scafandri şi de pompieri cu o barcă cu motor. Trupul bărbatului dispărut a fost observat în apa râului Olt, la Galicea, de un cetăţean care a sunat la 112.

Informațiile furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Olt

„Un cetăţean a sunat la 112 şi a anunţat că vede un bărbat decedat în râul Olt, pe malul localităţii Galicea, la circa 9 km în aval de locul unde se presupune că s-a înecat bărbatul dispărut ieri. Persoana decedată era cea dată dispărută aseară, pentru care echipaje de căutare/salvare au efectuat căutări. Trupul neînsufleţit a fost adus la mal şi predat organelor de anchetă pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul", a spus Cătălin Popescu.

Știrea inițială

Un bărbat care ar fi căzut în apa unui canal al Lacului de acumulare Stupărei de pe Olt, unde mersese la pescuit vineri seara, este căutat de pompieri şi scafandri în apa râului, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu. Maşina bărbatului a fost găsită pe malul apei, iar în apropiere undiţele acestuia şi pachetul de ţigări.

"Echipele de căutare/salvare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'General Magheru' al judeţului Vâlcea au fost solicitate în seara trecută, în jurul orei 19,36, pentru salvarea unei persoane posibil căzută în canalul 'de fugă' al Lacului de acumulare Stupărei de pe râul Olt. Acesta plecase la pescuit şi stabilise să se întâlnească cu un prieten pe malul lacului. La sosirea acestuia la locul de întâlnire a constatat că autoturismul era deschis, undiţele şi ţigările se găsesc în apropierea locului de întâlnire, însă persoana cu care trebuia să se întâlnească lipsea", a spus Popescu.

Vineri seara, bărbatul a fost căutat de scafandri de la ISU Vâlcea şi echipaje de pompieri, însă nu a fost găsit. Căutările au fost reluate sâmbătă dimineaţa, iar la intervenţie participă echipaje de pompieri care folosesc o barcă cu motor, echipa de scafandri şi un echipaj SMURD. Potrivit unor surse neoficiale, bărbatul căutat este asistent de ortopedie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel