Mai mulți fotbaliști de la Man. United au făcut intoxicație alimentară în urma deplasării în Republica Moldova

Mai mulți jucători de la Man. United au făcut intoxicație alimentară în urma deplasării în Republica Moldova
Mai mulți jucători de la Man. United au făcut intoxicație alimentară în urma deplasării în Republica Moldova

În urma partidei dintre Sheriff Tiraspol și Manchester United, care a avut loc joia trecută la Chișinău, în Europa League, cel puțin 12 jucători și membri ai staff-ului echipei engleze s-au simțit rău după ce s-au întors din deplasarea în Republica Moldova.

Cotidianul The Sun scrie că ar fi vorba despre o intoxicație alimentară. Mai multor fotbaliști de la Manchester United li s-a făcut rău în avionul care se întorcea de la Chișinău spre Anglia.

Cauza ar fi legată de ce au consumat în timpul zborului, suspectează clubul englez.

Meciul dintre Sheriff Tiraspol și Manchester United ar fi trebuit să se dispute în Transnistria, însă a fost mutat la Chișinău, din cauza războiului dintre Ucraina și Rusia. 

Citește și - Ronaldo a marcat primul său gol în Europa League

Portughezul Cristiano Ronaldo a marcat, la 37 de ani, primul său gol în Europa League, joi seară la Chişinău, în cursul meciului câştigat de echipa sa, Manchester United, pe terenul formaţiei Sherrif Tiraspol (scor 2-0), informează UEFA. Starul lusitan a înscris din penalty cel de-al doilea gol al englezilor, în minutul 39, după ce Jadon Sancho reuşise deschiderea scorului pe terenul moldovenilor (17).

Graţie reuşitei de joi, prima din acest sezon, Cristiano Ronaldo a ajuns la un total de 699 de goluri în 943 de meciuri disputate la nivel de club în toate competiţiile, de la debutul carierei sale.

Atacantul portughez este golgheterul istoric al Ligii Campionilor (cu 140 de goluri), competiţie la care nu participă însă în acest sezon.

Ronaldo este, de asemenea, cel mai bun marcator la nivel internaţional, cu 117 goluri în 189 de partide disputate pentru reprezentativa Portugaliei.

Spaniolul Joaquin Sanchez a devenit, la 41 de ani, cel mai vârstnic marcator din Europa League, după ce a punctat joi seară pentru Betis Sevilla în partida cu Ludogoreţ Razgrad (3-2), potrivit forului fotbalistic continental.

Citește și - "Îmi spuneau că sunt om al străzii. Îi rugam să îmi cumpere ceva de mâncare". Detalii mai puțin cunoscute despre viața lui Raphinha - Video

Până să ajungă un fotbalist celebru, Raphinha a avut parte de o viață zbuciumată.

Jucătorul Barcelonei a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute despre copilăria sa, precum și despre sacrificiile pe care a trebuit să le facă pentru a-și îndeplini visul. 

"După antrenament, mă opream pe stradă și le ceream oamenilor să îmi cumpere ceva să mănânc sau o gustare. Unele persoane mă ajutau, altele îmi spuneau că sunt om al străzii"

"După antrenament, mă opream pe stradă și le ceream oamenilor să îmi cumpere ceva să mănânc sau o gustare. Unele persoane mă ajutau, altele îmi spuneau că sunt om al străzii. Nu era nimic de făcut, trebuia să aștept să ajungă autobuzul ca să ajung acasă pentru a putea mânca ceva. Aveam între 12 și 14 ani atunci. 

Amintirile legate de începuturile mele sunt dure, însă am dorit să îmi îndeplinesc visul. Trebuia să merg să mă antrenez într-un loc departe de casă. Eram la 8-9 ore de casă. Abia aveam suficienți bani pentru autobuz, nu am mâncat nimic timp de 8-9 ore. Nu aveam nimic de mâncare”, a spus Raphinha, într-un interviu pentru Mundo Deportivo. Vezi articolul aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel