EXCLUSIV  Schimbări la MAE. Ramona Mănescu: Trebuie să stabilim acest lucru!

Ramona Mănescu, ministrul de Externe, a vorbit, la interviurile DCNews, despre colaborarea dintre Ministerul Afacerilor Externe și europarlamentarii români. Ce are de gând să facă.

"Îmi doresc să mă întâlnesc cu toţi colegii europarlamentari din toate grupurile politicie. Este important să ne coordonăm. Ai nevoie de o linie roşie peste care să ştii că nu poţi trece, pentru interesul naţional. Noi nu aveam aceste linii roşii şi poate trebuie să le stabilim. Eu sunt convinsă că cei din Parlament sunt acolo să servească patria, cu accentele date de familia politică din care sunt. O linie roşie trebuie să existe", a declarat Ramona Mănescu, la Interviurile DCNews.

"Este un lucru cu totul special"

Am fost de acord cu ministrul de Externe, considerând că stabilirea unei linii roșii este un lucru foarte important pentru interesul național al României.

Este un lucru cu totul special. O linie roşie, peste care ar putea fi afectat interesul naţional al României. Foarte important! Până la urmă, nimeni nu a câştigat alegerile parlamentare în România spunând "noi vrem răul României". Asta înseamnă că va trebui să discutaţi şi cu liderii partidelor, am spus  după declarațiile Ramonei Mănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel