Mașini avariate copaci, Sector 4. Primăria despăgubește proprietarii

Primăria Sectorului 4 anunță că va despăgubi toți șoferii ale căror mașini au fost avariate de copacii căzuți în această seară pe raza sectorului. 

”În urma sesizărilor privind pagubele materiale produse ca urmare a fenomenelor meteorologice din ultimele ore, Primăria Sectorului 4 face următoarele precizări:

Autoritatea locală este pregătită să ofere sprijin cetățenilor Sectorului 4, în măsura în care mașinile pe care le dețin au fost avariate de arborii căzuți în urma fenomenelor meteorologice din această seară.

Primăria Sectorului 4 deține o poliță de asigurare pentru astfel de evenimente neprevăzute, care permite acoperirea sumelor de bani necesare reparațiilor vehiculelor avariate, așa că toate persoanele cu domiciliul în sectorul 4, aflate în situația menționată mai sus sunt invitate să se prezinte zilele următoare la sediul Primăriei din Grand Arena Mall, bulevardul Metalurgiei nr. 12 – 18, etaj 1. Juriștii autorității locale le vor oferi suportul necesar întocmirii dosarelor de despăgubire, astfel încât toate cererile să fie soluționate în regim de urgență. La această oră, reprezentanții autorității locale se află pe teren și încearcă să limiteze efectele negative produse de fenomenele meteorologice din această seară. Vă reamintim faptul că în caz de nevoie, puteți solicita ajutor din partea Primăriei apelând numărul de urgență 021.9441.” a transmis, marți seară, Primăria Sectorului 4. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel