Lună plină Berbec, 25 septembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Zodii
Zodii

Ultima săptămână a lunii septembrie vine cu un eveniment astral important. Luna Plină în Berbec va avea loc pe 25 septembrie.

Iată la ce ar trebui să se aștepte zodiile în perioada 24 - 30 septembrie:

BERBEC

Gândeşte-te de două ori înainte de a face ceva, căci orice risc asumat îţi poate aduce neplăceri serioase în ceea ce priveşte sănătatea. Dacă vei reuşi să fii ceva mai calm, lucrurile vor evolua din ce în ce mai bine în relaţia cu persoana iubită.

TAUR

Te vei simţi stors de energie şi orice efort te va obosi mai mult decât până acum. Ai în plan o mulţime de cheltuieli, dar îţi este destul de greu să te descurci cu banii. Din punct de vedere sentimental, lucrurile vor evolua foarte bine.

GEMENI

Starea fizică se anunţă a fi mulţumitoare. Este posibil să primeşti oferte interesante de colaborare.

RAC

În această perioadă, vei avea parte de multă agitaţie, de mult stres, dar vei trece cu bine peste. O sumă de bani pe care ai mizat va ajunge cu întârziere.

LEU

În aceste zile, ar fi de dorit să nu-ţi asumi riscuri importante în plan financiar. Încearcă să dai dovadă de mai multă răbdare şi de diplomaţie în relaţia cu persoana iubită.

FECIOARĂ

Vei avea un bun echilibru energetic şi te vei putea implica cu succes atât în activităţi practice, cât şi cele intelectuale.

BALANȚĂ

Stresul din ultimul timp ar putea genera unele probleme pe fond nervos în primele zile ale intervalului. Situaţia materială îţi va da ceva bătăi de cap în sensul că ţi-ai propus să cheltuieşti mai mult decât ai.

SCORPION

Relaţia cu colegii va fi destul de dificilă şi nu vei reuşi să colaborezi cu ei aşa cum vei dori. Este posibil ca o persoană din familie să aibă un câştig important.

SĂGETĂTOR

Activităţile sociale se vor dovedi cât se poate de benefice pentru tine, dându-ţi posibilitatea să-ţi lărgeşti cercul de prieteni. Păstrează-ţi timp pentru odihnă şi în felul acesta, vel reuşi să fii ceva mai eficient.

CAPRICORN

Nu pune la suflet vorbele mai puţin plăcute pe care le vei auzi în aceste zile din partea unor persoane apropiate. Ar trebui să economiseşti mai mult.

VĂRSĂTOR

Starea fizică e bună, iar energia ta va fi canalizată mai ales spre activităţi practice. Situaţia financiară te va nemulţumi în această perioadă, mai ales dacă banii pe care îi aştepţi vor întârzia să vină.

PEȘTI

Vei munci mult şi vei fi nemulţumit de blocajele de care te loveşti aproape în permanenţă, notează huff.ro. 

Vezi și: Lună plină Berbec. Astrolog: România, eveniment care dă fiori în perioada 19 - 28 septembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel