Lufthansa, noi curse din România,  începând cu 21 mai

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Lufthansa va începe să opreze  patru zboruri pe săptămână pe ruta Iaşi-Frankfurt, începând din 21 mai, tarifele pentru un bilet dus-întors pornind de la 189 de euro, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Lufthansa, cel mai mare transportator aerian din Europa, va efectua zboruri directe de la hub-ul său din Frankfurt spre Aeroportul Iași, cu o frecvență de patru ori pe săptămână, prima cursă fiind programată în data de 21 mai 2021. Durata zborului Iași-Frankfurt va fi de 2 ore şi 25 de minute.

Orarul zborurilor Iași-Frankfurt (și retur) este:

- Luni, vineri: IAS 14:05 – 15:30 FRA,  FRA 10:00 – 13:20 IAS

- Joi, duminică: IAS 10:35 – 12:00 FRA, FRA 06:50 – 09:50 IAS

Tarifele pentru un bilet dus-întors pornesc de la 189 euro, biletele fiind disponibile pe pagina companiei aeriene: www.lufthansa.com.

„Ne face plăcere să anunțăm că o a doua companie aeriană din cadrul Lufthansa Group va deservi în curând Iașiul. Începând cu 21 mai, Lufthansa va oferi patru zboruri săptămânale din Iași către Frankfurt, cel mai mare hub al companiei aeriene Lufthansa, pe lângă conexiunea existentă a Austrian Airlines către Viena. Mai mult, Lufthansa, Austrian Airlines și SWISS continuă să ofere conexiuni către hub-urile din Frankfurt, München, Viena și Zurich din București, Cluj, Sibiu și Timișoara. România a fost întotdeauna o piață importantă pentru Lufthansa Group și suntem mândri că deservim această piață de peste cincizeci de ani.

Chiar și în timpul pandemiei nu am încetat niciodată să conectăm România cu lumea și așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bordul aeronavelor noastre în această vară”, a declarat Zlatko Zlatic, Lufthansa Group General Sales Manager pentru România și Republica Moldova, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel