Lovituri în rafală pentru chef Bontea, la Antena 1. ”Doamne ferește!”. Ce a putut spune Fodor

Chef Sorin Bontea a avut parte de ”surprize” de proporții. 

Chef Sorin Bontea, juratul-surpriză al celei de-a doua ediţii iUmor, nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii. Bunii săi prieteni Răzvan Fodor, Nicolai Tand şi Cătălin Rizea vor urca pe scena iUmor şi îl vor lua la roast pe juratul Chefi la cuţite. Cum a reacţionat acesta, telespectatorii vor putea urmări duminică, de la 20:00, la Antena 1. 

Despre primul invitat care a venit să îşi „susţină” prietenul la iUmor, Răzvan Fodor, Mihai Bendeac a afirmat: ”Trebuia să vină cineva mai frumos decât mine! Nu se mai putea!”. ”Sorin e un băiat cu foarte mult umor, altfel nu aş fi prieten cu el!”, şi-a început Răzvan Fodor roastul de pe scena iUmor, iar juraţii emisiunii au râs în hohote la dezvăluirile inedite ale acestuia despre partenerul său din Asia Express.

”M-au luat ceva emoţii!”

”Tratamentul” special al juriului a continuat cu intervenţia unui alt invitat, despre care chef Bontea a declarat că nu l-a văzut niciodată supărat. ”Sper ca măcar tu să fii mai blând!”, i-a spus el lui chef Nicolai Tand, care însă nu s-a sfiit să îşi intre în rol! Nici Cătălin Rizea nu s-a lăsat mai prejos. ”A intrat  iubire!, Doamne, fereşte!”, a exclamat chef Bontea, în momentul când pe scena iUmor şi-a făcut apariţia Cătălin, explicând apoi de unde i se trage această poreclă. ”M-au luat ceva emoţii!”, a declarat Cătălin la început, însă dezvăluirile sale au făcut deliciul publicului şi al juriului iUmor.

Așteptarea a luat sfârșit. iUmor 13 se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1, căci şi de această dată, un al patrulea jurat-surpriză se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo la masa juriului. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă. 

Pentru cel de-al 13-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon. 

Iubita lui Scărlătescu îl admiră pe... chef Bontea. ”I-ar plăcea mult să-i gătească o dată”

Noul sezon al celebrului show culinar vine cu multe ingrediente speciale, iar unul dintre acestea este oferit chiar de Cătălin Scărlătescu. Cheful cu cele mai multe cereri în căsătorie primite în cadrul unui show TV a renunțat la statutul de burlac al juriului. “Iubita mea face niște salate foarte reușite. Și micul dejun îi iese de minune”, a declarat Cătălin Scărlătescu despre partenera sa de viață, actrița Doina Teodoru. “Mi-aș dori foarte tare ca Doina să vină la Chefi la cuțite, pentru că este fan Bontea și a zis că i-ar plăcea mult să-i gătească o dată”, a adăugat el, cu umor.  

În așteptarea premierei sezonului 10 Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu spune că știe care sunt punctele slabe ale adversarilor săi: “Sorin Bontea are această problemă: câteodată, nu știe să-și calibreze farfuriile. Și spune: "Farfuria mea e superbă, a ta e urâtă". Dar apoi pierde! Iar Florin Dumitrescu se enervează prea rău. Și nu-l poți face pe Dumitrescu să greșească. Doar el se poate face pe el însuși să greșească.” Cum a exploatat Cătălin Scărlătescu observațiile sale despre ceilalți jurați telespectatorii vor vedea la Antena 1, într-un sezon special Chefi la cuțite, care marchează un deceniu de prietenie și rivalitate în celebrul trio al maeștrilor bucătăriei. Citește mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel