Lovitură pentru Trump. Presa a publicat o nouă înregistrare

Presa americană a publicat o nouă înregistrare în care candidatul republican la preşedinţia Statelor Unite, Donald Trump, face declaraţii jignitoare la adresa femeilor, inclusiv a fiicei sale, Ivanka, relatează The Independent.

După ce au analizat interviurile acordate de Trump lui Howard Stern pe parcursul a două decenii, CNN a publicat o serie de fragmente în care omul de afaceri devenit politician a comentat felul în care arată Ivanka.

„De fapt a fost foarte voluptoasă”, i-a spus Trump lui Stern în octombrie 2006, după ce moderatorul a comentat despre sânii Ivankăi Trump. “Este înaltă, are aproape 1,80 metri, şi a fost, este o frumuseţe extraordinară”, a adăugat el.

Într-un interviu acordat cu doi ani mai devreme, Trump i-a permis lui Stern să vorbească despre fiica sa, atunci în vârstă de 23 de ani, în mod degradant.

În cursul discuţiilor, Trump a spus că, din punctul său de vedere, femeile peste 35 de ani sunt atrăgătoare, dar şi despre faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu concurentele de la Miss Univers.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel