Lovitură pentru FCSB. Primită de Guvern pe Arcul de Triumf, contestată de fani

FCSB nu are parte de linişte. După ce Guvernul şi-a dat acordul ca echipa lui Gigi Becali să joace pe stadionul Arcul De Triumf, roş-albaştrii se confruntă cu un protest al fanilor. 

Reprezentanții lui Club 16, clubul suporterilor naționalei de rugby, s-au arătat indignați de acest anunț și spun că astfel sportul pe care ei îl iubesc cel mai mult nu va mai avea ”casa lui”.

”Suporterii de rugby protestează împotriva fotbalizării politice a Casei Rugbyului Românesc

Club 16 - Horia Ungur, clubul suporterilor echipei naționale de rugby, își exprimă tristețea și îngrijorarea pentru că asistă la o discuție lipsită de spiritul acestui joc minunat, și anume fair-play-ul, în legătură cu soarta a ceea ce noi, iubitorii de rugby, numim Casa Rugbyului Românesc: Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf”.

În calitate de suporteri, vedem o discuție în contradictoriu, bazată pe interese care ne sunt străine și de care ne disociem, din care înțelegem doar atât: rugbyul românesc nu va mai avea o casă a lui, va fi unul dintre sporturile pe care le găsim la categoria „altele”. De unde și tristețea noastră...

... Noi, Club 16, ne exprimăm speranța că Stadionul „Arcul de Triumf” va rămâne ceea ce este din 1927: Casa Rugbyului Românesc. Și ne exprimăm această speranță pe baza faptului că nimeni, indiferent de funcție, nu ar vrea să fie numit groparul Casei Rugbyului Românesc”, se arată într-un comunicat citat de digisport.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel