Lovitură pentru Becali. Cu cine a semnat 'bizonul' Gnohere - foto

Harlem Gnohere, FCSB. foto: @FCSBOfficial - FB
Harlem Gnohere, FCSB. foto: @FCSBOfficial - FB

Atacantul francez Harlem Gnohere, fost la Dinamo şi FCSB, a semnat un contract cu o echipa de fotbal din Belgia.

Este vorba despre Excel Mouscron, a anunţat, luni, clubul belgian pe site-ul său oficial.

Bizonul Gnohere revine la Mouscron, echipă pentru care a mai jucat în prima jumătate a anului 2014. Francezul a mai evoluat în Belgia la Excelsior Virton, Sporting Charleroi, Westerlo şi RAEC Mons. Gnohere a semnat, în iulie 2015, un contract pe doi ani cu Dinamo, echipă pentru care a evoluat în 59 de partide oficiale, a înscris 24 de goluri şi a oferit 8 pase de gol.

Francezul de 32 de ani a fost fotbalistul formaţiei FCSB din ianuarie 2017 până în iunie 2020. El a adunat 115 partide oficiale în toate competiţiile în tricoul roş-albastru, reuşind să înscrie de 51 de ori şi să ofere 6 pase de gol. Eddy Harlem Gnohere este născut pe 21 februarie 1988, la Paris şi a început fotbalul ca junior la AS Cannes şi Troyes AC, iar în sezonul 2007/2008 a fost cedat în Elveţia, la FC La Tour.

După trei sezoane în Elveţia, unde a mai evoluat pentru FC Bulle şi FC UGS Geneva, a ajuns în Belgia. Mouscron a fost antrenată de Mircea Rednic în perioada decembrie 2016 - februarie 2018. De-a lungul anilor ani, printre jucătorii echipei au fost Alin Stoica, Dorin Rotariu şi Cristian Manea. Mouscron i-a mai transferat fundaşul argentinian Matias Silvestre şi pe extrema belgiană Beni Badibanga, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel