Urmărește emisiunea live


Lovitură pentru Barcelona. Noul antrenor, Ronald Koeman, nu poate sta pe bancă

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Antrenorul Ronald Koeman nu are deocamdată dreptul să stea pe banca echipei de fotbal FC Barcelona la meciuri oficiale, scrie presa catalană.

Cu ceva mai mult de o săptămână înainte de primul meci din campionat, Barcelona nu ştie încă dacă noul său antrenor Ronald Koeman va putea sta pe bancă. Potrivit presei, clubul trebuie să ajungă întâi la un acord cu fostul său tehnician, Quique Setien, în privinţa sumei pe care acesta o va primi după ce a fost demis.

Setien a fost concediat în urma umilinţei istorice suferite în faţa lui Bayern Munchen în sferturile de finală ale Ligii Campionilor (2-8).

Koeman, fostul selecţioner al Olandei, a condus deja două meciuri amicale ale Barcei, sâmbătă, cu Tarragona, şi miercuri, cu Girona, ambele câştigate cu 3-1.

La Liga s-a reluat luna trecută, fără Barcelona şi Real Madrid, care beneficiază de mai mult timp pentru se pregăti după ce au jucat luna trecută în Liga Campionilor. Catalanii vor debuta în campionat în luna septembrie, când vor primi vizita lui Villarreal.

Sâmbătă seara, FC Barcelona va disputa tradiţionalul Trofeu Gamper, împotriva formaţiei Elche, cu porţile închise, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel