Lovitură în MAI: Polițist reținut pentru mită

Ajutorul şefului de la Postul de poliţie Dascălu din judeţul Ilfov a fost reţinut de procurori  luare de mită.

Ajutorul şefului de la Postul de poliţie Dascălu din judeţul Ilfov a fost reţinut de procurori şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată, potrivit unor surse din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).

Potrivit unui comunicat al DGA, ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov (DAMBJI), sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, în urma unor activităţi procedurale, au reţinut în sarcina unui agent de poliţie din cadrul IPJ Ilfov săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată.

'În fapt, în perioada noiembrie 2016 - decembrie 2017, la sediul DGA - DAMBJI s-au înregistrat mai multe denunţuri în care se sesiza faptul că poliţistul, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu în ceea ce priveşte constatarea contravenţiilor la regimul rutier, a pretins şi primit sume cuprinse între 50 şi 350 lei, de la mai mulţi conducători auto', se arată în comunicat.

Agentul a fost audiat de către procuror la sediul unităţii de parchet competente, fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. În cauză, s-a beneficiat de sprijin din partea conducerii IPJ Ilfov, ca urmare a transmiterii către DGA a multiplelor sesizări primite din partea unor conducători auto. De asemenea, la instrumentarea cauzei s-a primit sprijin din partea Serviciului Operaţii - Structura Centrală a DGA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel