Lovitură. "Greu" al fotbalului, condamnat

Judecată
Judecată

Fostul președinte al Clubului Pandurii Târgu-Jiu, Marin Condescu, a fost condamnat pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Marin Condescu, cunoscut lider de sindicat, a primit trei ani de închisoare cu suspendare, iar în același dosar fostul vicepreşedinte al Clubului Pandurii, Viorel Temelescu, a primit o pedeapsă de doi ani şi patru luni de închisoare cu suspendare, pentru complicitate la înşelăciune şi uz de fals.

Atât Marin Condescu cât și Viorel Temelescu au fost acuzaţi de procurori că au falsificat trei contracte de cesiune de creanţe cu o firmă care furniza tichete de masă pentru sindicatele în care erau implicați cei doi. 

Prejudiciu estimat de procuror este de 2.6 milioane lei

Condescu era acuzat şi pentru faptul că ar fi împrumutat de mai multe ori Clubul Pandurii cu bani împrumutaţi de la bancă, iar la returnarea sumelor acesta ar fi retras sume mai mari, în contabilitate nefiind înregistrate toate operaţiunile, el fiind acuzat de delapidare şi spălare de bani, conform B1.ro

Marin Condescu a fost acuzat de procuror că a prejudiciat clubul sportiv pe care îl manageria cu 2,6 milioane lei. Lipsa unei expertize contabile în acest sens l-a determinat pe judecător să aprecieze că această sumă nu poate fi stabilită. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel