Lothar Matthaeus consideră că la nivel internaţional alte ţări au depăşit Bundesliga

Lothar Matthaeus, emblematicul căpitan al selecţionatei Germaniei, campioană mondială în 1990, a afirmat, cu două zile înainte de reluarea campionatului, că la "nivel internaţional, Spania şi Anglia sunt înaintea" Bundesligii.

Într-un interviu acordat în exclusivitate Agenţiei France Presse, legenda fotbalului german şi a clubului Bayern Munchen, consultant-vedetă pentru presă, a pronosticat însă o nouă victorie a bavarezilor în campionat în acest sezon şi a afirmat că are mari aşteptări de la francezii Coman-Tolisso-Pavard-Hernandez.

"Rezultatele nu mai sunt atât de bune ca altă dată. Alte ţări ne-au ajuns din urmă, chiar ne-au depăşit. Eu cred că englezii şi spaniolii au acum cele mai bune campionate din lume, iar noi trebuie să acceptăm asta. În acest sezon, Bayern este bine pregătit pentru Liga Campionilor, Borussia Dortmund, Leipzig şi Leverkusen la fel. Dar dacă o echipă germană va câştiga Liga Campionilor, aceea va fi Bayern", a spus Matthaeus.

"În plan naţional, Bundesliga este însă un produs foarte atractiv. Avem stadioane frumoase, mereu pline, şi nu doar în prima divizie, ci şi în a doua. Interesul public este foarte mare, iar oamenii vin la stadion în familie pentru că se simt în siguranţă. Este adevărat, nu-i avem nici pe Ronaldo, nici pe Messi, cele mai mari staruri nu sunt aici, dar acum avem trei campioni mondiali la Bayern, Corentin Tolisso, Benjamin Pavard şi Lucas Hernandez".

"Eu aş fi mirat ca o altă echipă să câştige 'Schale' (trofeul de campioană) în acest sezon. Dortmund a făcut transferuri bune, a investit mulţi bani, a luat calitate, dar, după părerea mea, nu are calitatea individuală a lui Bayern", a conchis Lothar Matthaeus.

Bayern Munchen, campioana en titre, va debuta în noul sezon vineri, pe teren propriu, cu Hertha Berlin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel