LORD '89, mesaj furtunos după condamnarea lui Dragnea

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Loja de onoare a revoluționarilor din decembrie 1989 - LORD '89 - a transmis un mesaj după condamnarea lui Liviu Dragnea.

”LOJA DE ONOARE A REVOLUŢIONARILOR DIN DECEMBRIE 1989 - LORD '89, constituită din asociaţii ce au drept scop apărarea, respectarea şi promovarea idealurilor Revoluției Române din Decembrie '89,

LORD '89 își exprimă susținerea față de Liviu DRAGNEA – președinte PSD și președinte Camera Deputaților, precum și față de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT în aceste momente grele, în care se încearcă destabilizarea Statului Român.

LORD '89 este un militant necontenit alături de PSD pentru un Stat democratic, o Românie liberă și independentă, o Românie a poporului român, nu a intereselor sau a procurorilor și cerem dlui Președinte Liviu DRAGNEA să continue lupta împotriva Statului Paralel și a abuzurilor, precum și pentru respectarea Constituției României.

Noi, cei care în acel Decembrie '89, am redat libertatea și demnitatea poporului român, noi, cei care am înfăptuit Revoluția pentru poporul român, cu curaj, spirit de sacrificiu şi dârzenie, în numele unor idealuri şi drepturi sfinte, avem încrederea că un neam cu frică de Dumnezeu şi respect faţă de adevăr nu va permite atacuri imunde la libertarea și democrația instaurate în România cu jertfă și sacrificii supreme.

Vă asigurăm încă o dată de deplina noastră susținere și vă suntem alături ! Așa să ne ajute Dumnezeu !”, a transmis președintele organizației, Irinel Struță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel