Locomotiva trenului Craiova - București s-a defectat pe traseu din cauza căldurii. Sorin Grindeanu, zero reacții / update

Foto Pexels
Foto Pexels

Locomotiva trenului IR 1596, pe ruta Craiova – București, s-a defectat pe traseu, duminică, din cauza căldurii. Și cu privire la acest subiect, nu a apărut nicio reacție din partea ministrului Sorin Grindeanu.

În cursul zilei de duminică, mai mulți pasageri au așteptat în tren, în câmp, fără a avea aer condiționat.

Potrivit CFR Călători, a apărut o defecțiune la locomotivă. „Din cauza temperaturilor extrem de ridicate, a intervenit o problemă tehnică la locomotiva trenului IR 1596. S-a dat locomotivă de ajutor și trenul va pleca spre destinația finală”, a anunțat CFR Călători.

Trenul ar fi trebuit să ajungă în București la ora 17:33.

UPDATE:

Trenul IR 1596 Craiova - Bucureşti Nord a înregistrat o întârziere de aproximativ 130 de minute.

Pentru a preîntâmpina alte eventuale perturbări în circulaţia feroviară, CFR Călători a luat deja următoarele măsuri: verificarea şi pregătirea din punct de vedere tehnic - funcţional a întregului parc de vehicule feroviare înainte de plecarea în cursă, pentru evitarea defectărilor în parcurs; asigurarea şi amplasarea unor locomotive de intervenţie în mai multe locaţii pentru a limita la maxim întârzierile; asigurarea personalului necesar pentru mentenanţă climă în reviziile de vagoane care formează garniturile de tren precum şi însoţirea cu electricieni de vagoane în anumite intervale orare, atunci când sunt situaţii de caniculă.

Citește și...

Descoperirea lui Gușă din spitalele din București despre Covid-19. În tot acest timp, Grindeanu nu face nimic

Cozmin Gușă a spus ce descoperire a făcut în câteva spitale din România despre Covid-19.

Cu coronavirusul nu este de joacă! A revenit în forță la nivel mondial. Cum era de așteptat, nici în România lucrurile nu sunt roz. Și, în acest context, la metrou este teroare. Oamenii se calcă în picioare, este foarte aglomerat, iar Sorin Grindeanu n-are nicio reacție. Metrorex se află în subordinea Ministerului Transporturilor pe care social-democratul îl conduce.

„Vă dați seama ce se întâmplă, acum, la metrou dacă trei din trei sute sunt infectați acolo? Păi, în câteva zile, se fac încă o sută de oameni infectați, pe lângă cei trei. Cu Covid-19 nu este de glumă. Am vorbit și eu la mai multe spitale - atât la la Matei Balș, cât și la Victor Babeș - și am aflat că sunt cazuri grave. De asemenea, sunt cazuri grave de recidivă în special. Covid-ul acesta, așa ușurel, așezându-se peste o stare post Covid, destabilizantă la foarte mulți dintre cei care au suferit deja boala, se transformă într-o boală grea în spitale. Adică sunt cazuri destul de grele acolo, mai ales ca recidivă, adică oameni care au mai fost infectați”, a zis Cozmin Gușă.

„În această situație, să nu asiguri o oarecare aerare la metrou... este un semn de criză, dar și de nepăsare!”, a mai spus Cozmin Gușă la Deferiți mass-media, emisiunea săptămânală de la DC News.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 4.094 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 2.390 mai puține față de ziua anterioară. 780 din cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare. 

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 137 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 2.975, cu 230 mai multe față de ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 186 persoane, cu 16 mai multe față de ziua anterioară. Din cei 186 pacienți internați la ATI, 156 sunt nevaccinați.

Din totalul pacienților internați, 483 sunt minori, 480 fiind internați în secții, cu 43 mai mulți față de ziua anterioară și 3 la ATI, la fel ca în ziua anterioară.

Până astăzi, 65.857 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat.În intervalul 23.07.2022 (10:00) – 24.07.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 4 decese ( 3 bărbați și 1 femeie), fără decese raportate anterior intervalului de referință.

Dintre cele 4 decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 40-49 de ani, 1 la categoria de vârstă 50-59 de ani și 2 la categoria de vârstă peste 80 de ani.  3 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru 1 pacient nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

Toți pacienții care au decedat erau nevaccinați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel