Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Liza Panait, secretul din spatele unei afaceri de succes: E foarte greu să reziști

Liza Panait, una dintre cele mai de succes creatoare de modă din România, a fost invitată în cadrul unui interviu special DCNews. Creatoarea dezvăluie cum a rezistat 30 de ani în lumea modei având în vedere toate problemele cu care s-a confruntat.

Liza Panait a vorbit despre ce înseamnă cei treizeci de ani în lumea modei. 

E profesia mea. Înseamnă viața mea, tot ce am realizat în cei treizeci de ani. Nu privesc ca pe un lucru special pentru că e business-ul meu. E o lume complicată și de afară pare și mai complicată decât este. Fiind o lume interesantă, oamenii privesc că ar fi un mister, o magie, dar nu, există multă muncă în ceea ce mă privește. Este foarte ușor să începi un astfel de business și este foarte greu să reziști. Când mă gândesc că mai avem puțin și împlinim 30 de ani... Nu a fost ușor. Au fost ani grei, complicați, cu probleme financiare. Foarte greu, dar niciodată nu m-am gândit că aș fi putut să fac altceva., a mărturisit Liza Panait la DCNews.

Secretul unei afaceri de succes

Nu știu dacă există o cheie a succesului. Am fost foarte serioși, am tratat totul la modul cel mai serios, ne-am respectat clienții. Am încercat de la an la an să ne îmbunătățim activitatea. Am deschis câteva magazine, avem un atelier destul de mare, cu peste 30 de angajați. Este un business în toată regula, care an de an, cu toate greutățile a crescut. Desigur că nu a crescut spectaculos, nu suntem milionari, avem linii de credite, avem datorii pentru că nu se poate altfel., a adăugat creatoarea de modă.

 Vezi și 

Cine este politiciana din România care se îmbracă cel mai bine. Liza Panait, interviu-video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel