Liviu Pop a scandalizat tot internetul cu un mesaj uluitor

Fostul ministru al Educației, Liviu Pop, a făcut o postare, pe o rețea de socializare, care a devenit virală în doar câteva minute. Au curs râuri de mesaje pline de ironie și insulte pe măsura vocabularului din mesajul postat.

Liviu Pop a mai ajuns o dată pe buzele oamenilor, dar de data aceasta cu o postare total deplasată în contextul în care vinde de la un fost ministru al Educației. Pe lângă mesajul de "buna dimineața", fostul membru al Guvernului a dorit să facă o glumă și a atașat o fotografie cu mesajul "PLM/ Plec la muncă". În urma postării au venit și comentariile care sunt pe măsura construcției "literare" a lui Liviu Pop. 

Ce mesaje a primit de la internauți

Printre comentariile primite de la internauți, la postarea de "bună dimineața", se numără: "Munciți la elaborarea manualului de dirigenție?", "Vezi să nu te împiedici de vreo carte și să-ți rupi iar genunchele","PLM = Pop Liviu Marian", "Adica la ParLaMent?", "cam fara tragere de inima, dupa cumse vede...". Se pare că gluma nu a fost gustată de cei care urmăresc pagina de Facebook a politicianului.

(w670)

citeste si: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel