Pleșoianu candidează la prezidențiale: Dragnea, Iohannis și cohortele lor de impostori

Darius Muresan / 23 iul 2017 / 08:53 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Liviu Pleșoianu le-a luat fața Gabrielei Firea și lui Liviu Dragnea. Acesta a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din 2019. Deputatul PSD a făcut anunțul surprinzător pe pagina sa personală de Facebook.

Liviu Pleșoianu și-a motivat și decizia. Acesta a precizat că mai are ”puțin și explodează” văzând ”cohortele de impostori care ne țin captivi”. Mai mult, Pleșoianu a vorbit de ”vindecarea” printr-un adevărat Proiect Național și riscul ca România să devină un ”neam de clone” și un ”popor surogat”.

Iată mesajul integral postat de Liviu Pleșoianu:

"Mă întreba cineva în privat de ce m-am hotărât să candidez. Pe scurt: pentru că mai am puțin și explodez văzând cohortele de impostori care ne țin captivi! Cred că e timpul să începem să umplem cu noi înșine spațiul trasat de granițele acestei țări. N-avem deloc nevoie să devenim un neam de clone. N-avem nevoie să devenim un popor-surogat, cu linia destinului trasată în laboratoarele altora. Boala cea mai gravă de care suferim de prea multă vreme - boală care ne-a fost indusă cu bună-știință - este BOALA DEZBINĂRII. Dacă ceva ucide - DEZBINAREA UCIDE!

Și cred că primul lucru pe care ar fi bine să-l facem este să începem un proces de VINDECARE, în plan individual și colectiv. Cred că putem reașeza România în ea însăși doar dacă ne reașezăm pe noi în noi. Cred că avem toate șansele să ne vindecăm. Însă cu condiția să începem să lucrăm împreună la un adevărat Proiect Național, nu la surogate de proiecte naționale... Cred cu tărie că, poate chiar de-acum, România - pe lângă faptul de a redeveni ea însăși - poate deveni pentru lumea cea mare ȚARA UNUI VIS POSIBIL... Acesta este MOTIVUL meu...", a transmis deputatul PSD pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.12