Știre Dragnea. Mircea Badea: FAKE NEWS de proporții

Liviu Dragnea a fost subiectul principal dintr-o știre falsă, lucru pe care Mircea Badea l-a comentat la Antena 3.

În timp ce președintele PSD se afla la Vila Lac 1, acolo unde lua parte la ședința coaliției de guvernare, unii spuneau că face petrecere de ziua lui, într-un club, luni, 30 octombrie, în ziua în care se împlineau doi ani de la tragedia de la Colectiv.

[citeste si]

"Am avut astăzi (n.r - luni) un nou fake news de proporții. Nu mă poziționez în niciun fel, spun doar că știrea este falsă, lucru pe care l-ați și văzut. Informația eronată a fost că astăzi (n.r. - luni), la doi ani de la tragedia de la Colectiv, Liviu Dragnea își serba ziua de naștere la restaurant. Aceasta era știre, deși ziua lui fusese sâmbătă.

Știrea este falsă pentru că Liviu Dragnea nu se afla la niciun restaurant, alții erau acolo. El se afla alături de Tăriceanu la Vila Lac 1 discutând despre mai multe lucruri care apoi au fost prezentate într-o conferință de presă pe stradă, la poartă.

Pe mine mă doare în cot de Liviu Dragnea. În niciun caz, nu sunt în poziția de a-i lua apărarea, dar remarc în societate apetența pentru știri false. Adică să nu lăsăm adevărul să strice o bună propagandă și să profităm de orice ocazie să mai aruncăm o manipulare în populație. De ce? Pentru că s-a dovedit experimental că oamenii înghit ușor manipulările. Acesta este un exemplu de fake news grosier. După ce Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au ieșit împreună de la ședință și nu de la restaurant, s-a mai demontat din fake news, doar că unii au insistat să spună că dacă au ei informația... cum de îndrăznește să îi contrazică. Nu conta cine vorbea și de unde...", a zis Mircea Badea în emisiunea "În gura presei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel