Urmărește emisiunea live


Liverpool - Real Madrid, retur sferturi de finală UCL. Klopp speră într-o minune

Liverpool o poate elimina pe Real Madrid, dar trebuie să nu mai greşească în apărare, a declarat Juergen Klopp, antrenorul echipei engleze, înaintea meciului de miercuri de pe Anfield din returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, transmite Reuters.

Învinsă cu 3-1 în capitala Spaniei, Liverpool este într-o situaţie imposibilă, cum a fost şi în 2019 în semifinalele aceleiaşi competiţii. Atunci, după 0-3 în tur cu FC Barcelona, Liverpool a revenit pe teren propriu, impunându-se cu 4-0.

"Când ai pierdut cu 3-1 se pare că eşti deja eliminat. Asta înseamnă că nu avem multe de pierdut. Rezultatul arată că au fost mai buni ca noi, însă e doar prima repriză", a spus Klopp.

"Fotbalul e fotbal, totul e posibil", a comentat el posibilitatea unei răsturnări de situaţie. "Vorbim despre rezultate, dar pentru mine evoluţia este mult mai importantă. Trebuie să jucăm aşa cum ştim s-o facem. Cu talentul pe care îl are Real, trebuie să ne apărăm la cel mai bun nivel al nostru. După meciul cu noi, au bătut-o pe Barcelona, aşa că e clar că sunt într-un moment bun", a adăugat tehnicianul german.

Real se confruntă cu mai multe indisponibilităţi, echipa antrenată de Zinedine Zidane având în acest sezon mai multe accidentări decât orice altă grupare din La liga. Campioana Spaniei nu va conta miercuri pe fundaşii Sergio Ramos, Raphael Varane şi Dani Carvajal, extrema Lucas Vazquez şi atacantul Eden Hazard.

"Au avut un sezon intens, cu accidentări, iar noi suntem în aceeaşi situaţie", a spus Klopp. "Acum e partea decisivă a sezonului şi sunt 100% că Real va fi 100% pregătită, nu cum s-au simţit imediat după meciul cu Barca. Una este să te uiţi la Real şi asta să joci împotriva sa. Calitatea individuală a jucătorilor este foarte ridicată dacă ei doresc ceva cu ardoare, aşa cum a fost cazul (în meciul tur - n. r.)", a continuat germanul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel