Liverpool-Real Madrid, finală de vis în Campions League

Liverpool s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după 2-4 în returul cu AS Roma.

Real Madrid - Liverpool va fi finala UEFA Champions League pe 26 mai la Kiev.

Liverpool s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal deşi a fost învinsă de AS Roma cu scorul de 4-2 (1-2), miercuri seara, pe Stadio Olimpico, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. AS Roma a obţinut o victorie de palmares, graţie a doua goluri marcate pe final, după ce cormoranii au câştigat cu 5-2 pe Anfield.

AS Roma a primit gol pentru prima oară în ultimii cinci meciuri de acasă în Liga Campionilor. Liverpool a suferit primul său eşec din actuala stagiune a competiţiei.

În finala din data de 26 mai, de la Kiev, Liverpool o va înfrunta pe Real Madrid, deţinătoarea trofeului, care a trecut de Bayern Munchen, după 2-1 şi 2-2.

[citeste si]

La finalul meciului, atât preşedintele clubului AS Roma, James Pallotta, cât şi directorul sportiv, Monchi, au criticat dur arbitrajul.

Cei de la Roma au solicitat alte 2 penalty-uri pe lângă cele acordate - mai întâi unul la Dzeko, atunci când atacantul bosniac a căzut în careu după un contact cu portarul Karius, fază la care asistentul a arătat ofsaid, şi apoi la henţul lui Trent Alexander Arnold.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel