Live FCSB-Rudar. Rezultat final

FCSB a învins-o pe teren propriu cu scorul de 4-0 pe Rudar. Iată cum s-a desfășurat meciul: 

LIVESCORE: FCSB-Rudar 4-0. Rezultat final

min 93. GOL Daniel Benzar ! 

min 68. GOL FCSB ! Florinel Coman duce scorul la 3-0 după un șut superb. 

min 49. GOL Moruțan ! FCSB se desprinde la două goluri diferență. 

min 30. Tănase deschide scorul pentru FCSB din penalty. 

Echipa de start a Stelei: Bălgrădean - Ov. Popescu, Planic, Bălașa, Junior Morais - Pintilii, Nedelcu - Jakolis, Fl. Tănase, Moruțan - Fl. Coman.


FCSB-Rudar Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, joi, de la ora 21,30, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia slovenă NK Rudar Velenje, într-o partidă contând pentru manşa a doua a turului 2 preliminar al Europa League. În tur, FCSB s-a impus cu scorul de 2-0. 

Steaua-Rudar "Anul trecut când eu l-am folosit pe Coman atacant, au fost foarte mulţi care m-au criticat. Când am început pregătirea din vară am avut o discuţie cu el şi i-am spus că e posibil să joace şi atacant în această perioadă. Au fost meciuri amicale în care l-am folosit şi atacant şi în partea stângă. El e un jucător care la Viitorul, când eu eram acolo, evolua la juniori ca atacant. Apoi, la echipa mare a jucat foarte mult în partea stângă. Deci vor fi şi meciuri în care Coman va juca şi atacant. Golurile din meciul cu Dinamo l-au ajutat foarte mult pentru că l-am văzut la antrenamente cu o încredere mare în el. Sper să nu se oprească aici şi să ajute cât mai mult echipa pentru că de asta a fost adus", a precizat Nicolae Dică. 

FCSB-Rudar "Vom juca împotriva unei echipe mari. Dar pentru noi nu contează dacă adversarul este mai valoros sau dacă e un club mare. Obiectivul nostru este să obţinem un rezultat bun la Bucureşti. Ştim că va fi foarte greu pentru că întâlnim FCSB, dar va fi o plăcere să jucăm aici. Va fi foarte dificil să ne calificăm după ce s-a întâmplat în tur. Noi respectăm adversarul, dar pe de altă parte fotbalul este un sport foarte ciudat, e posibil orice. Noi ne vom juca şansa noastră. Dacă FCSB va avea o seară proastă, iar noi una bună, atunci putem să ne calificăm", a spus Pusnik. 

Steaua-Rudar "Toţi jucătorii adverşi sunt periculoşi pentru noi. Suntem conştienţi de diferenţa de valoare, bugetul lor este de zece ori mai mare ca al nostru. Cunoaştem faptul că au unul dintre cei mai buni jucători tineri români. Din punctul meu de vedere, Man este un jucător de perspectivă, apoi mai este şi Teixeira, dar ei sunt doar doi, mai sunt alţi 9 la fel de valoroşi. Jucătorii mei trebuie să aibă curaj şi să arate fotbal indiferent că joacă pe un stadion mare sau împotriva unei echipe puternice", a adăugat Marijan Pusnik. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel