Lista neagră de la FCSB. Becali le-a hotărât soarta: Fac ce vor!

Sebastian Florea / 10 ian 2020 / 21:15 Salveaza PDF Comentarii

Patru jucători de la FCSB nu vor face deplasarea în cantonamentul din Spania, care va avea loc la Marbella, ei nemaifiind în vederile antrenorului Bogdan Vintilă.

Gigi Becali susține că nu va obliga pe nimeni să plece de la FCSB, dacă nu-și dorește, dar a anunțat că va renunța cu siguranță în vară la patru fotbaliști:

"Manea și Popa vor merge în cantonament cu echipa. Ce să le fac? Eu nu fac împotriva jucătorilor, numai cu înțelegere facem. Nu e obligat nimeni să se ducă la altă echipă. Dacă primesc oferte, eu nu vreau niciun ban, îi las gratis. Moutinho, Salomao, Belu și Stan nu știu ce fac, e treaba lor, dar nu vor pleca în cantonament alături de ceilalți jucători. Dacă nu vor să plece, nu pleacă. Mai stau cinci luni până li se termină contractele și gata", a anunțat Gigi Becali la Pro Tv.

Gigi Becali a anunțat că vrea să scape de Adi Popa și Cristi Manea și i-a pus pe lista de transferuri. Însă, la rugămintea lor, Bogdan Vintilă îi va lua în cantonamentul care va avea loc în Spania, la Marbella. Cei care trebuie să-și caute echipe sunt Thierry Moutinho, Diogo Salomao, Claudiu Belu și Alexandru Stan.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26