Listă DNA. Ghiță: Trebuie să ne uităm la aceasta!

Scutaru Cristina / 19 Martie 2018 / 21:11 Salveaza PDF Comentarii

Sebastian Ghiță a vorbit în cadrul interviului cu Ion Cristoiu despre lista pe care o are DNA.

"Trebuie să ne uităm la DNA ca la o instituție deasupra Constituției, în afara cadrului constituțional. Acest DNA și-a format o listă, un ansamblu, de cetățeni indignați, denunțări, cum a fost în cazul meu, cetățeanul care nu există, Serghei Petruș", a zis Sebastian Ghiță.

"DNA astăzi este noua securitate. Are acești acoperiți, are înregistrări, tehnică, fără niciun fel de control parlamentar. Pune microfoane", a mai spus fostul deputat.

[citeste si]

Trei identități diferite

"Au falsificat o problă în dosarul meu și al lui Ponta. L-au chemat pe Cosma. Denunțător e pus să scrie sub amenințare. Ia scrie tu Vlad Cosma... am fost la sediul din strada IC Brătianu. L-au ales pe Cosma, deputat, ca să existe o explicație logică în fața unui judecător. Fiind deputat, avea cum să ajungă la o discuție între Ghiță și Ponta la sediul PSD. (...) Într-un dosar am descoperit că l-au obligat pe Cosma să facă denunțuri sub trei identități acoperite (...) Totodată, îl pun și să dea ca cetățean normal o declarație în acel dosar. Dă trei declarații de martor acoperit și mai dă și una pe care și-o asumă el. Părerea mea, cu toată prestația doamnei Kovesi, e că nu sunt întregi la minte. (...) Legea spune că o declarație sub acoperire nu e validă în fața judecătorilor decât dacă e înregistrată cu mijloace audio-video. Dar mulți procurori spun că nu avem tehnică. (...) Când măzluiau probele, nu mai înregistrau", a adăugat Sebastian Ghiță în interviul pe care i l-a acordat lui Ion Cristoiu.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11