Liga Națiunilor, tragere la sorți. Grupa României

 Naţionala de fotbal a României a fost repartizată în Grupa a 4-a a Ligii C din Liga Naţiunilor, alături de Serbia, Muntenegru şi Lituania, potrivit tragerii la sorţi efectuate miercuri la Lausanne. 

Fostul internaţional finlandez Jari Litmanen a efectuat tragerea la sorţi în Liga C, a treia valorică a noii competiţii Liga Naţiunilor. România a fost cap de serie în acest eşalon valoric. 

Partidele se vor disputa tur-retur în septembrie, octombrie şi noiembrie 2018. 

Câştigătoarele grupelor vor promova în seria superioară a ediţiei următoare, iar ultimele clasate vor retrograda în seria inferioară. 

Competiție nouă

Uniunea Asociaţiilor Europene de Fotbal (UEFA) a lansat în 2018 o nouă competiţie, Liga Naţiunilor, destinată echipelor naţionale, care va înlocui meciurile de pregătire, la care vor participa cele 55 de prime reprezentative ale membrilor forului european.

Echipele vor fi împărţite în patru divizii valorice, A, B, C şi D, pe baza coeficientului naţional, valabil la încheierea actualelor preliminarii europene ale Cupei Mondiale din 2018 (15 noiembrie 2017).Primele două divizii, A şi B, vor avea în componenţă 12 echipe, împărţite în patru grupe de câte trei echipe. Divizia C va avea 15 echipe, cu o grupă de trei şi alte trei grupe de câte patru echipe.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel