Liga I, ultima etapă. Marin Barbu (Sepsi OSK): Jucătorii au fugit ca potârnichile

Marin Barbu, antrenorul celor de  Sepsi OSK Sântu Gheorghe, a rămas fără majoritatea jucătorilor înaintea ultimului meci din acest sezon, motiele invocate de aceștia fiind dintre cele mai diverse.

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK Sântu Gheorghe, Marin Barbu, care a preluat echipa luna aceasta după plecarea lui Eugen Neagoe, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că "jucătorii au fugit ca potârnichile", luându-şi vacanţă înainte de finalul campionatului.

"Vin la o conferinţă de presă la care, sincer să fiu, nu prea îmi face plăcere, având în vedere lucrurile care sunt în desfăşurare la echipă. Din păcate, mulţi dintre jucători, din varii motive, au fugit ca potârnichile, au rămas jur de 13-14 jucători, iar cu aceştia încercăm să ne facem datoria, să ne prezentăm la meciul cu Astra. (...) Au fugit ca potârnichile. Unora li s-au terminat contractele, altuia i-a născut soţia, altul trebuie să o opereze, unul a făcut întindere, altul a făcut ruptură, deci nişte lucruri pe care nu prea le întâlneşti la multe echipe. Dar sper (...) ca pe viitor lucrurile astea să nu se mai întâmple. Adică jucătorul pleacă în vacanţă în minutul 90, după ultimul fluier şi trebuie, în mod normal, să îşi facă datoria până la capăt. (...) Eu nu pot să fac nimic. Ca să poţi să îi amendezi trebuie să ai un regulament de ordine interioară, dar eu nu am avut acest regulament, nu am nicio putere să amendez, singurii care au putere se amendeze sunt oamenii care decid în fotbalului de la Sfântu Gheorghe", a declarat Marin Barbu.

Acesta a menţionat că, din cauza situaţiei create, în meciul de luni, cu Astra Giurgiu, va introduce pe teren şi un junior din lotul Under-17. Barbu a ţinut, totuşi, să evidenţieze că Sepsi OSK a avut un parcurs bun în acest campionat, terminând pe locul 6 în play-off.

"Echipa avut un sezon bun, locul şase nu e aşa de uşor de obţinut. Şi în viitor va fi foarte greu, dar nu imposibil, să mai prindem un loc 6. Eu îi felicit pentru turul de campionat pe care l-au făcut. Sunt puţin dezamăgit de profesionalismul unora, în sensul că nu a început fotbalul şi nu s-a terminat la Sfântu Gheorghe. Sunt unii fotbalişti care nu au luat salarii de trei-patru luni, uitaţi-vă la cei de la Mediaş, şi din respect pentru meseria lor au jucat chiar foarte bine pe burta goală", a mai adăugat tehnicianul Sepsi OSK.

Meciul dintre Sepsi OSK şi Astra Giurgiu din ultima etapă a play-off-ului Ligii I de fotbal se va juca luni 20 mai, de la ora 21:00, la Sfântu Gheorghe.

Citește și:

FCSB - Sepsi rezultat | Goluri anulate, goluri spectacol. Rezultat important în lupta pentru titlu

Viitorul - Sepsi. Hagi încă mai speră după un meci spectaculos


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel