Liga Campionilor - Cu acest spirit, Chelsea ar putea ajunge departe (Lampard)

Antrenorul formaţiei Chelsea Londra, englezul Frank Lampard, a apreciat spiritul elevilor săi în meciul cu Ajax Amsterdam (4-4), din Liga Campionilor la fotbal, şi consideră că echipa poate ajunge departe cu acest spirit.

'Pentru prima noastră repriză sunt decepţionat. Dar la pauză (1-3), am crezut că puteam face 3-3 sau 4-4. În prima repriză, am avut un amestec de stângăcie şi neşansă, dar am considerat că suntem în meci şi am crezut că putem face mai bine în ultima parte a jocului, să reanimăm stadionul. Sunt un pic dezamăgit că nu am câştigat ţinând cont de ultimele 10 minute, dar revenit de la 1-4. A fost un meci nebun', a afirmat Lampard.

'Spiritul pe care l-am demonstrat este un lucru pe care l-am adorat şi cred că şi suporterii noştri l-au adorat. Trebuie însă să ne mobilizăm mai bine în apărare, dar cu acest spirit, am putea ajunge departe. Situaţia (în Grupa H) este strânsă. Ştiam că va fi foarte strâns. Suntem în cursă, dar încă mai este de muncă', a adăugat Lampard. Chelsea şi Ajax Amsterdam au terminat la egalitate, 4-4, marţi seara, la Londra, într-un meci spectaculos din Grupa H a Ligii Campionilor la fotbal.

Lăncierii, la care mijlocaşul român Răzvan Marin a fost rezervă, au avut meciul în mână, au condus cu 1-0 şi 4-1, dar au primit trei goluri în decurs de 12 minute, după ce au rămas în 9 jucători. Chelsea a marcat şi golul al cincilea, prin Azpilicueta, dar a fost anulat după arbitrajul video. Ajax a beneficiat de două autogoluri în acest meci, Tammy Abraham şi portarul Kepa Arrizabalaga trimiţând mingea în propria poartă după lovituri libere ale ale olandezilor, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel