Vladimir Voronin anunță pe cine susțin comuniștii

Liderul comunist Vladimir Voronin a anunțat că nu îl susține pe Igor Dodon. Mai mult, Voronin l-a acuzat pe Dodon de "trădare".

Vladimir Voronin, președintele PCRM, a declarat că nu îl susține în campania pentru prezidențiale pe fostul lui membru de partid, scrie Digi24. Acesta a menționat că „el (nr. Igor Dodon) așa cere întotdeauna dar cu patru ani în urmă, el l-a votat pe Timofti. El trebuia să-și amintească de biografia lui politică atunci când a solicitat să-l sprijinim. Noi nu avem niciun temei, niciun argument să-l susținem. Noi urmărim politica pe care o promovează și o propune societății. Relațiile cu Dodon nu o să se schimbe, chiar dacă o să învingă în alegeri." Voronin și-a continuat atacul și l-a acuzat pe Dodon că a "văndut" comuniștii. „Ne-a vândut pentru 3 milioane de euro. Noi nu suntem răzbunători. Noi avem memorie bună. Nu e vorba că el doar pe noi ne-a trădat. El a trădat întreaga țară", a spus Vladimir Voronin.

Relațiile tensionate dintre cei doi proruși pot fi speculate de către candidatul proeuropean Maia Sandu. În primul tur, Dodon a obținut aproximativ 48% din voturi, în timp ce Maia Sandu 38%. Turul al doilea de scrutin va avea loc pe 13 noiembrie și este crucial pentru drumul european al Republicii Moldova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel