Liderii coaliţiei de guvernare, reuniune de URGENȚĂ

Liderii coaliţiei de guvernare PSD-ALDE se reunesc, luni, la Parlament, în cadrul unei noi şedinţe privind activitatea Executivului, pe agendă urmând să fie dezbătute teme precum impozitul pe cifra de afaceri şi rectificarea bugetară.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că luni, în coaliţie, se va lua o decizie cu privire la impozitul pe cifra de afaceri, după ce premierul Mihai Tudose va prezenta o analiză.

Întrebat cum îşi explică afirmaţia premierului potrivit căreia se va renunţa la impozit, în condiţiile în care el spune că decizia se va lua luni în coaliţie, Dragnea a precizat că dacă Tudose are simulări şi analize pe acest subiect, le va prezenta în şedinţa de coaliţie.

"Nu ştiu ce a declarat premierul, dar dacă are deja simulări şi analize, luni, în coaliţie, ne prezintă şi dacă sunt argumente, susţinem. A spus premierul Tudose că atunci când aceste simulări sunt gata, ni le prezintă", a arătat Dragnea.

Pe subiectul privind bugetul, premierul a declarat luni, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare, că rectificarea bugetară va fi pozitivă, iar o primă discuţie pe această temă va avea loc săptămâna viitoare.

"Săptămâna viitoare vom avea o primă discuţie despre rectificare, va fi pozitivă, ce pot să vă spun de acum", a afirmat Mihai Tudose.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel