Licitație pentru Vila Egreta a lui Ceaușescu. Prețul de pornire: 390.000 de lei

O vilă care ar fi urmat să găzduiască înainte de 1989 cuplul Elena și Nicolae Ceaușescu în partidele de vânătoare din Balta Mică a Brăilei este scoasă la licitație la sfârșitul acestei luni, prețul de pornire fiind de 390.000 de lei.

Direcţia Silvică Brăila organizează o nouă licitație pentru vânzarea Vilei Egreta din Balta Mică a Brăilei, deși se încearcă găsirea unui nou proprietar încă din vara anului trecut. 

Procedura este programată pentru 30 iunie, prețul de pornire fiind mai mic cu aproximativ 15.000 euro, fără TVA, comparativ cu licitaţiile precedente, precizează obiectivbr.ro

Situată în extravilanul comunei Berteştii de Jos, vila ridicată în perioada 1987 - 1990 și în suprafață de 305 mp, are construit un singur nivel, din cele două proiectate iniţial, pe o fundaţie din beton, zidărie de cărămidă şi acoperiş din tablă zincată.

RA-APPS nu a vândut vila din Snagov, propusă lui Traian Băsescu

Imobilul dispune de un număr de 5 camere, un hol central, o sufragerie, o bucătărie şi 2 grupuri sanitare. Beneficiază de instalaţie electrică proprie care se poate conecta la un generator, iar încălzirea se realizează cu sobe cu combustibil solid. Terenul aferent are o suprafaţă de 3.903 mp, pe care a fost amenajat şi un heliport, fiind proprietatea publică a statului şi va face obiectul unei viitoare concesionări către noul proprietar al imobilului.

Trebuie precizat însă că vila necesită renovări urgente care ar înghiţi cel puţin 100.000 euro, deoarece construcţia a fost degradată de inundaţiile din 2006 - 2010.

Potenţialii cumpărători au obligaţia de a constitui o garanţie de participare în cuantum de 19.600 lei, scrie sursa citată.

Yanis Varoufakis: Angela Merkel deține cheia pentru rezolvarea crizei elene

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel