Lia Olguța Vasilescu, provocare pentru Cristache: ”Aveți curaj?” Guvernul Orban, scenariu negru

Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES

Lia Olguța Vasilescu a lansat o provocare pentru Ionuț Cristache.

Lia Olguța Vasilescu (PSD), marți seară, s-a aflat în studioul TVR 1, în cadrul emisiunii jurnalistului Ionuț Cristache.

„Cred că oamenii au început să realizeze ce li se întâmplă. A fost frumoasă povestea aia, PSD, înjurături, sunt răi, apocalipsă, ciuma roșie și așa mai departe. Dar acum, când au văzut programul de guvernare și ș-au dat seama că vin tăierile...", a spus Lia Olguța Vasilescu, moment în care a intervenit Ionuț Cristache. „Chiar vin?", a întrebat jurnalistul.

„Cum să nu vină?! Facem un pariu. Aveți curaj să țineți un pariu?", a lansat provocarea Lia Olguța Vasilescu.

„Sigur, dar acum trebuie să mă pun în postura de avocat al lor. Care e pariul?", a spus Ionuț Cristache.

„Pariul este că nu vor aplica Legea salarizării și Legea pensiilor. Legea salarizării cred că a fost votată și de unii dintre deputații PNL-ului. Legea Pensiilor a avut, la fel, o largă majoritate. Adică despre ce vorbim?!", a subliniat Lia Olguța Vasilescu.

„Eu vă spun că, după trei luni de zile, cu acești băieți la guvernare și aplicând acest program de guvernare, făcând bugetul României, vom fi iar ce am fost. Și mai mult decât atât", a mai spus Lia Olguța Vasilescu.

Întrebată ulterior ce i se pare alarmant la programul de guvernare al PNL, a răspuns astfel: „Sunt multe lucruri alarmante. Trec peste faptul că au plagiat din programul nostru de guvernare. Erau în pană de idei. Se vorbește destul de în clar despre faptul că nu se mai aplică Legea pensiilor, Legea salarizării, care prevede creșteri anuale".

„Ei nu vorbesc nimic despre aceste creșteri. Este tot o tăiere, pentru că este un drept deja legitim", a subliniat Lia Olguța Vasilescu la TVR 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel