Lia Bugnar se teme că Dragnea va ajunge președinte. Ce îi îndeamnă pe români să facă

Lia Bugnar, regizoare și actriță, se teme că Liviu Dragnea ar putea ajunge președintele României.

În acest context, Lia Bugnar îi îndeamnă pe oameni să iasă în stradă pentru a proteja împotriva Guvernului.

”Stiti ca, daca acest om scapa nepedepsit, urmatoarea lui reduta va fi sefia statului, da? Stiti ca tot ce-i neinformat sau cu clase putine il va vota din suflet, da? Stiti ca putem in aceasta (inca ipotetica) situatie sa ne dam si cu curu' de pamint, omu' va ajunge unde-si doreste, da? Stiti ca ne va lua mama dracului pe toti in acest caz, inclusiv pe aia neinformati care l-au votat din suflet, da? Haideti in piata, oameni buni. Ei, spre deosebire de noi, se mobilizeaza repede, se misca eficient si, tot spre deosebire de noi, lupta sa-si salveze libertatea proprie imediata. Noi luptam pentru libertatea aia mare, colectiva, care dintotdeauna a fost mai abstracta cind vine vorba sa ne-o inchipuim.

Ei stiu clar ca libertatea inseamna NU intre patru pereti pe citiva ani, e un exercitiu de imaginatie care le da energie, solutii aberante, tupeu nemasurat. Hai sa vedem si noi o data mai departe de virful propriilor pantofi, hai sa vedem un pic peisajul mare si sa iesim in piata. Fara autocare, fara 50 de lei de om, fara primar care sa strige prezenta. Doar cu o minima constiinta de oameni ai tarii asteia. Sintem doua milioane, sau citi om fi, in Bucuresti. Citeva mii de oameni in piata e jenant, doar ii facem sa rida in barba si sa se tina linistiti de plan. Eu sint un om si mai stiu sigur despre vreo zece ca vor veni. Deci unspe vom fi cu certitudine. Mai trebuie inca unu' si inca unu' si, evident, mai multi de unu' linga celalalt ca sa fim peste suta de mii. Tu esti unu' ala, fii constient de asta. Esti unul ala care conteaza. Esti unul concret, numarabil, despre care ei sustin ca nu existi in universul real, ci intr-unul paralel. Hai sa ne concretizam un pic. Inchide computerul, las-o naibii de vitejie virtuala si iesi din casa. Ne vedem in piata. Cel putin eu cu aia zece de v-am zis de ei”, a zis Lia Bugnar.

Mesaj pentru Dragnea

Amintim că în campania electorală de la alegerile locale 2016, regizoarea Lia Bugnar a transmis un mesaj dur despe Liviu Dragnea.

Într-un mesaj public către Dan Chișu, Lia Bugnar i-a transmis acestuia că poate scrie ceva și pentru președintele PSD ca să dispară precum regretații Mircea Albulescu și Ion Besoiu.

"Dan Chisu, nu stiu cum ai facut ca l-ai distribuit pe domnul Albulescu in rol principal in filmul tau si, dupa aia, s-a dus. L-ai distribuit pe domnul Besoiu in filmul tau, altul n-a mai facut. S-a dus. Ma gindeam ca ne-ai putea face un pustiu de bine sa scrii ceva si pentru Dragnea", a scris Lia Bugnar pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel