Legi justiție. Pleșoianu: Bravo, Dragnea! Felicitări!

Scutaru Cristina / 31 aug 2017 / 15:36 Salveaza PDF Comentarii

Liviu Pleșoianu s-a declarat mulțumit de ultimele declarații ale lui Liviu Dragnea privitoare la "anumiți ambasadori în România".

Deputatul PSD l-a felicitat pe șeful său și a spus că așa trebuie să se comporte partidul votat masiv. în decembrie 2016

"În sfârșit! Felicitări, Liviu Dragnea! Așa trebuie să se comporte partidul VOTAT MASIV în decembrie 2016! Nu suntem un stat vasal! Nu trebuie, sub nicio formă, să mai urmărim pasiv cum se revarsă abundent din matca diplomatică tot felul de ambasadori care se consideră guvernatori de colonie!", a zis Liviu Pleșoianu.

[citeste si]

Liviu Dragnea a spus: "Sunt îngrijorat când văd niște ambasadori în România care își permit să ne interzică și dreptul de a începe o dezbatere. Urmează să ni se interzică dreptul de a gândi. Și sunt îngrijorat de faptul că procurorii au început să certe judecătorii. Știți ce mă interesează pe mine, ca președinte PSD, ca președinte al Camerei Deputaților, ca deputat și ca cetățean. Să văd ce spun asociațiile magistraților și Uniunea Judecătorilor din România. Sunt îngrijorat când ambasadorii merg la miniștri, în fiecare zi, să promoveze interesele unor companii străine. Cine știe, poate cineva se gândește că acest lucru poate să însemne act de corupție...".

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28