Lecție DURĂ pentru un tânăr de la FC Barcelona. A fost lăsat acasă de Spania

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Riqui Puig nu a reușit să evolueze decât 9 minute în acest nou sezon pentru FC Barcelona, iar tânărul de 21 de ani abia acum înțelege sfaturile date de antrenorul Ronald Koeman.

Conform Marca, mijlocașul nu a fost deloc implicat în parcursul catalanilor din acest nou sezon, iar acest lucru a dus la excluderea din naționala U21 a Spaniei pentru meciurile din noiembrie. „Nu e adevărat că nu e în planurile mele. Am vorbit cu el. Vorbesc cu tinerii, trebuie să joace. Dar nu pot să rămână fără să nu joace”, a spus Koeman, în septembrie.

„I-am spus că va fi dificil să joace pentru că este o competiție acerbă. Nimic mai mult. I-am spus că viitorul său depinde de el. I-am recomandat să plece sub formă de împrumut. La 20 de ani, tinerii trebuie să joace. Nu se pot opri pentru o perioadă de timp”, a adăugat antrenorul, iar Riqui Puig abia acum ar trebui să înțeleagă că tehnicianul nu i-a dorit decât binele. În contrast, tinerii Ansu Fati, Pedri sau Trincao au prins mult mai multe minute decât micuțul mijlocaș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel