LeBron James: Minoritățile și femeile au în față un obstacol foarte dificil

Victoria lui Donald Trump a stârnit un val masiv de proteste în SUA. Mai multe vedete americane și-au arătat public dezamăgirea provocată de înfrângerea democratei Hillary Clinton, printre care și vedeta NBA, LeBron James.

LeBron James, superstarul Campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA), un susținător declarat al lui Hillary Clinton, i-a îndemnat, miercuri, pe compatrioții săi, în special femei și minorități, să "nu-și piardă speranța", scrie Agerpres.

"Părinți și persoane responsabile pentru copiii noștri, spuneți-le că ei încă pot schimba lumea, în mai bine. Nu vă pierdeți speranța, nici măcar un pic! Copiii sunt viitorul nostru și noi trebuie să rămânem mai puternici ca niciodată. Minorităților și femeilor, le spun că nu este sfârșitul. Este doar un obstacol foarte dificil peste care noi trebuie să trecem”, a scris triplul campion al NBA pe contul său de Instagram.

LeBron James a sistinut-o timpul campaniei electorale pe Hillary Clinton. El a participat duminica trecută, împreună cu un coechipier, J.R. Smith, la unul din ultimele mitinguri electorale, în Ohio, statul-cheie câștigat în final chiar de Trump.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel