Lazio le dă banii înapoi fanilor după ce a pierdut cu 1-5 în Danemarca cu Midtjylland

Lazio Roma a decis să înapoieze banii fanilor care au susținut echipa în deplasare într-un meci din grupele UEFA Europa League.

Clubul italian de fotbal Lazio Roma le va înapoia fanilor banii pe biletele de la meciul cu echipa daneză FC Midtjylland, pierdut joi la un scor umilitor, 1-5, în grupele Europa League, informează Reuters. Lazio a anunţat vineri că cei 225 de fani prezenţi la meciul de pe MCH Arena din oraşul Herning îşi vor primi înapoi banii.

Lazio, la care fundaşul român Ştefan Radu a fost schimbat în minutul 53, a fost surclasată de formaţia daneză, care a punctat prin Paulinho, Sory Kaba, Evander, Gustav Isaksen şi Erik Sviatchenko şi a ratat şi un penalty prin acelaşi Evander. Lazio este pe locul 7 în Serie A.

Conference League. FCSB - Anderlecht, scor alb pe Arena Națională, în fața a 30.000 de fani

Echipele de fotbal FCSB şi Anderlecht Bruxelles au terminat la egalitate, 0-0, joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa B a Europa Conference League.

FCSB a obţinut primul său punct în grupă, rezultatul fiind unul echitabil. Fiecare echipă a fost privată de câte un penalty, FCSB în prima repriză, iar Anderlecht pe finalul meciului. După o perioadă de tatonare, prima ocazie clară de gol a aparţinut roş-albaştrilor, la pătrunderea lui Edjouma (20), finalizată cu un şut de la 22 de metri, respins de portar. Oaidă (24) a trimis cu capul peste poartă, după un corner.

O fază controversată s-a consumat în min. 30, când portarul van Crombrugge a scăpat mingea în propriul careu la un duel aerian, iar apoi l-a tras pe Dawa pentru a recupera balonul, dar arbitrul nu a acordat penalty-ul cuvenit. Anderlecht a avut prima ocazie în min. 34, când Târnovanu a respins reluarea lui Fabio Silva, la centrarea lui Amuzu.

În faţa a circa 30.000 de spectatori, FCSB şi-a mai creat două ocazii până la pauză, cu şuturi de la distanţă: mingea expediată de Edjouma (39) de la 20 de metri, s-a dus puţin pe lângă, iar voleul lui Pantea (41) de la 26 de metri, a fost deviat de un fundaş. La reluare, oaspeţii au creat pericol la poarta echipei bucureştene prin veteranul Refaelov, mai întâi cu un şut-centrare (53), prins de Târnovanu, iar apoi cu un şut de la 22 de metri, prins de portar în doi timpi (57).

Un minut mai târziu, Fabio Silva nu a reuşit să ajungă la centrarea lui Murillo (58). Arnstadt (65) şi-a încercat lansa de la 20 de metri, dar Târnovanu a apărat.

Cordea a avut o mare şansă de a marcat în min. 78, pe un contraatac lansat de Olaru, dar a ratat faţă în faţă cu portarul. Anderlecht putea primi penalty în min. 84, la un duel între Creţu şi Esposito, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. În celălalt meci al grupei, West Ham United a învins-o pe Silkeborg, cu 3-2, în Danemarca.

FCSB va juca următoarele două partide cu Silkeborg, pe 6 octombrie în deplasare, iar pe 13 octombrie la Bucureşti. FCSB - Anderlecht Bruxelles 0-0 Bucureşti, Arena Naţională Europa Conference League - Grupa B

Echipele de start la FCSB - Anderlecht: 

FCSB (4-3-3): Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Tamm, Pantea - Oaidă, Edjouma, Olaru - Miculescu, Rusu, Oct. Popescu (cpt.)
Rezerve: A. Vlad - Haruț, Fl. Coman, I. Stoica, Dulca, Boboc, Radunovic, S. Șerban, Radaslavescu, Compagno, Cordea 
Antrenor: Nicolae Dică

Nicolae Dică a schimbat 4 jucători față de meciul cu West Ham United. I-a scos din primul 11 pe Radunovic, Cordea, Compagno și Florinel Coman

ANDERLECHT (3-5-2): Van Crombrugge (cpt.) - Debast, Hoedt, Vertonghen - Murillo, Arnstad, Kana, Ashimeru, Amuzu - Fabio Silva, Refaelov 
Rezerve: Coosemans, Vanhoutte - Delcroix, Ndiaye, Verschaeren, Ishaq, Sadiki, Stroeykens, Ait El Hadj, Sardella, Duranville, Esposito 
Antrenor: Felice Mazzu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel